bursa'da erhan şafak'a karar verdim

soncicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
413
152
kızlar,doktora ağlayarak girdim desem yeridir.randevum bile yoktu direkt muayene olmak icin oturdum.erhan beyden önce başka bi doktora muayene oldum adını söylemek istemiyorum,tüm sinir sistemimi çökertti.resmen felaket içinde anlattı.azarladı durdu.sürekli bozdu beni.resim görmek istedim diye bile bi dövmediği kaldı.fiyat olarak cok uygun.2200 euro.ama kendimi ona nasıl teslim etcem anlamadım.cani gibiydi.cok korktum.pısıp da çıktım hastaneden.ordan ya şu doktora da bi görüneyim dedim,erhan beyin muayenesinin yolunu tuttum.bi öfkeyle anlattım da anlattım.neyse ardından muayene oldum :) oh be dedim muayenede.tam istediğim gibiydi.südyen giydirdi bana,içine silikon koydu,büyüklüğüne karar verdik.cok güzel bi duyguydu.hiç olmazsa neye benzeyeceğini görmüş oldum.ve o desteksiz südyenin içinde öyle göğüslerimin olacağı bile beni cok heyecanlandırdı

sonuç olarak,kas altı yuvarlak , olabildiğinde büyük protez koycak,tahmini bana 340-350 cc falan aldırmaya calıscam dedi.derim esnek değilmiş.ve simetri de yokmuş göğsümde . hiç farketmemiştim bu zamana kadar :KK52: birine 340 koyuyorsa diğeri 320 falan olcakmış.şaştım kaldım :KK66: ama cok sevindim.üzerimden yük kalktı resmen.tek sorun diğerlerine göre baya bi fark var arada.ama olsun.altından kalkarım heralde.

Acıbademde olcam ameliyat.kızlar şimdi bana fikir verin lütfen.moral verin nolur.korkuyorum ameliyattan ben ya :KK25:

ameliyat izinden de fazlasıyla tedirginim :2:

sol göğsüme 340 cclik protez koydu,sağ göğsümde 320 cclik vardı.kızlar okadar güzeldi ki boyutu anlatamam ya.cok heyecanlıyım hala.340ın duruşu,kendimi onunla hayal etmem,süperdi ya.sevincimden ağlayabilirim.tek sorun,cildimin 340ı alamama ihtimali.ağırlığı bile güzeldi ya.

iyi büyük koymam dememiş. kimi doktor razı bile olmuyor o boyuta. inşallah sığar.

önce sağ göğsüme 320 koydu,sonra sol göğsüme 340 koydu.mesela sen hangisini isterdin dedi,tabiki bunu dedim 340 lık göğsümü gösterdim :KK16: yani olabildiğince büyük istiyorsun,anladım dedi :KK61: evet dedim.südyenin içinden elledim kendi göğsüm gibi,yumuşacıktı :KK70: gören sapık sanar.baya bi elledim :90: yandan baktım,önden baktım,süzüm süzüm süzüldüm :KK17: çok güzel bi duygu ya.ameliyat günü,çarşamba olabilir dedi doktor bey,ama ben bayramdan sonraya kalsın istiyorum.bayram bitişi hemen olcam.

bursada olsam arkadaş olurdum sana. ben de doktor aradım ama cesaret edemedim. benim düğün de yaklaşmıştı. ertelemek zorunda kaldım. şimdi istanbula gideyim diyorum. orada olsam birlikte olurduk belki. kaç para istiyor. bursada bazı doktorlar gerçekten çok gıcık.

evet cidden erhan beyden önce girdiğim cok gıcıktı.resim görebilir miyim dedim,en azından neye benzicek kafamda bi fikir olusur.ameliyattan sonra aa ben böyle istememiştim demeyim dedim,niye göstereyim ki ben sana resim,böyle sacma sey mi olur diye tersledi.ya güzel olmazsa dedim,onu kimse bilemez.şans dedi.cok saçma saçma konustu.gerim gerim gerildim.
erhan bey 5500 Tl diyor.1000-1500 lira için değmez bence riske atmaya.para her zaman bulunur.ama o ağrıyı çileyi çekmek,bi de ardından hüsran olması daha kötü.o yüzden 1000 lirayı aramıyorum.kredi çekcem üstelik.borç alcam yani :KK43:

evet cidden erhan beyden önce girdiğim cok gıcıktı.resim görebilir miyim dedim,en azından neye benzicek kafamda bi fikir olusur.ameliyattan sonra aa ben böyle istememiştim demeyim dedim,niye göstereyim ki ben sana resim,böyle sacma sey mi olur diye tersledi.ya güzel olmazsa dedim,onu kimse bilemez.şans dedi.cok saçma saçma konustu.gerim gerim gerildim.
erhan bey 5500 Tl diyor.1000-1500 lira için değmez bence riske atmaya.para her zaman bulunur.ama o ağrıyı çileyi çekmek,bi de ardından hüsran olması daha kötü.o yüzden 1000 lirayı aramıyorum.kredi çekcem üstelik.borç alcam yani :KK43:

ya üzüldüm borç alacağına. aslında ben de yemeyip içmeyip para biriktiriyorum. ne zaman fuzuli bişey alsam eşim alay ediyor. gitti cc ler diyor. sanki harcadığım her kuruşta silikonlar küçülüyor :) espiri konusu yaptık artık. para biriksin öyle olsacağım ben.

hayırlısı olsun.acele etmemekte fayda var.benim acelem,yaza düğünüm var.ozamana kadar izlerim anca gecer,eşim anlamaz diye :) ama anlıcakmış sanırım.iz belli olurmuş.gittiğim her doktor böyle söyledi.az da olsa iz kalır diye

bende yemedim icmedim para biriktirdim.öğrenciyim,part time işlerde çalıştım.bir gıdım harcamadan kenara attım.adım cimriye çıktı.napıyon paraları ,varyemez diye.biraz var birikimim,üzerini kredi çekcez.

kızlar,doktora ağlayarak girdim desem yeridir.randevum bile yoktu direkt muayene olmak icin oturdum.erhan beyden önce başka bi doktora muayene oldum adını söylemek istemiyorum,tüm sinir sistemimi çökertti.resmen felaket içinde anlattı.azarladı durdu.sürekli bozdu beni.resim görmek istedim diye bile bi dövmediği kaldı.fiyat olarak cok uygun.2200 euro.ama kendimi ona nasıl teslim etcem anlamadım.cani gibiydi.cok korktum.pısıp da çıktım hastaneden.ordan ya şu doktora da bi görüneyim dedim,erhan beyin muayenesinin yolunu tuttum.bi öfkeyle anlattım da anlattım.neyse ardından muayene oldum :) oh be dedim muayenede.tam istediğim gibiydi.südyen giydirdi bana,içine silikon koydu,büyüklüğüne karar verdik.cok güzel bi duyguydu.hiç olmazsa neye benzeyeceğini görmüş oldum.ve o desteksiz südyenin içinde öyle göğüslerimin olacağı bile beni cok heyecanlandırdı

sonuç olarak,kas altı yuvarlak , olabildiğinde büyük protez koycak,tahmini bana 340-350 cc falan aldırmaya calıscam dedi.derim esnek değilmiş.ve simetri de yokmuş göğsümde . hiç farketmemiştim bu zamana kadar :KK52: birine 340 koyuyorsa diğeri 320 falan olcakmış.şaştım kaldım :KK66: ama cok sevindim.üzerimden yük kalktı resmen.tek sorun diğerlerine göre baya bi fark var arada.ama olsun.altından kalkarım heralde.

Acıbademde olcam ameliyat.kızlar şimdi bana fikir verin lütfen.moral verin nolur.korkuyorum ameliyattan ben ya :KK25:

ameliyat izinden de fazlasıyla tedirginim :2:
canımcım Hayırlı Olsun Hakkında çok sevindim senin adına banada aynı yöntemi uygulamıştı Doktorum Sütyen Giydirip Denemişti tek tek örnekler le Anlatmıştı bunu sende Duymak Güzel yani Doğru Yoldasın Korkma Uyucak ve uynıcaksın Kocaman Memişlerin Olmuş Ağrı Sızı Yok Merak etme Cesur OL hiç acımayacak 1 hafta evde tatil yapıcaksın hepsi Bu Sonra ver Elini Bikiniler saten Dantel gecelikler hayal et ve Bunlara ODAKLAN Canikom Öpüyorum SevgLerimLe :KK19: :KK74:

ayyyyy :KK8: evet :21: ilk işim kendime pembe,desteksiz bi südyen almak olcak.yıllar yılı südyenimi göğsümmüş gibi kullandım resmen.tahta bedenime südyenden meme yaptım desem yeridir :) artık cicili bicili südyenler,cicili bicili bikiniler alcam kendime.cok güzel yaaa hayal etmek bile okadr hyecanlandırıyor ki beni :82:

Canım hayırlısı olsun sanada en güzel kararı vermişsin. Bende 20 kasımda oluyorum nasipse :)) aynen senin gibi heyecan doruklarda geziyo..hayaller kuruyorum 6-7 yıldır zaten hep kuruyodum ama artık gerçekleşicek nasipse ve bende güzel desteksiz çamaşırlar alıcam :)şimdiden geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırız canım

ooo yaklaşmış :) zaman daralıyo.canımbenimya.inşallah en güzel sonuçla açarız gözlerimizi ameliyattan.bende cok uzun zamandır kafamda kuruyorum.inşallah doktorumdan vazgeçmem de,bir an evvel biter kurtulurum.düşünüp durmak daha kötü bişey

X