- 3 Ekim 2010
- 413
- 152
kızlar,doktora ağlayarak girdim desem yeridir.randevum bile yoktu direkt muayene olmak icin oturdum.erhan beyden önce başka bi doktora muayene oldum adını söylemek istemiyorum,tüm sinir sistemimi çökertti.resmen felaket içinde anlattı.azarladı durdu.sürekli bozdu beni.resim görmek istedim diye bile bi dövmediği kaldı.fiyat olarak cok uygun.2200 euro.ama kendimi ona nasıl teslim etcem anlamadım.cani gibiydi.cok korktum.pısıp da çıktım hastaneden.ordan ya şu doktora da bi görüneyim dedim,erhan beyin muayenesinin yolunu tuttum.bi öfkeyle anlattım da anlattım.neyse ardından muayene oldum :) oh be dedim muayenede.tam istediğim gibiydi.südyen giydirdi bana,içine silikon koydu,büyüklüğüne karar verdik.cok güzel bi duyguydu.hiç olmazsa neye benzeyeceğini görmüş oldum.ve o desteksiz südyenin içinde öyle göğüslerimin olacağı bile beni cok heyecanlandırdı
sonuç olarak,kas altı yuvarlak , olabildiğinde büyük protez koycak,tahmini bana 340-350 cc falan aldırmaya calıscam dedi.derim esnek değilmiş.ve simetri de yokmuş göğsümde . hiç farketmemiştim bu zamana kadar birine 340 koyuyorsa diğeri 320 falan olcakmış.şaştım kaldım ama cok sevindim.üzerimden yük kalktı resmen.tek sorun diğerlerine göre baya bi fark var arada.ama olsun.altından kalkarım heralde.
Acıbademde olcam ameliyat.kızlar şimdi bana fikir verin lütfen.moral verin nolur.korkuyorum ameliyattan ben ya
ameliyat izinden de fazlasıyla tedirginim :2:
sonuç olarak,kas altı yuvarlak , olabildiğinde büyük protez koycak,tahmini bana 340-350 cc falan aldırmaya calıscam dedi.derim esnek değilmiş.ve simetri de yokmuş göğsümde . hiç farketmemiştim bu zamana kadar birine 340 koyuyorsa diğeri 320 falan olcakmış.şaştım kaldım ama cok sevindim.üzerimden yük kalktı resmen.tek sorun diğerlerine göre baya bi fark var arada.ama olsun.altından kalkarım heralde.
Acıbademde olcam ameliyat.kızlar şimdi bana fikir verin lütfen.moral verin nolur.korkuyorum ameliyattan ben ya
ameliyat izinden de fazlasıyla tedirginim :2: