Burs'ada en iyi kadın doğum doktoru..

kızlar çocuk olmuyor o yüzden de doktora gitmeyi düşünüyorum.bildiğiniz bir kadın doktoru varsa lütfen yazı.

canım meraba öncelikle inancını asla yitirme rabbim elbet senide görecek benim 4yıl olmadı rabbim verdi sonunda 8 aylık hamileyim seninde yüzün gülsün inşallah ben daha önce gemlikte oturuyordum bursa şevket yılmazda kemal köroğlu var çok iyi bir doktor şahitim kaç kişi gittiyse 3 ayında gebe kaldı özel muayehaneside var mutlaka git derim kuzenimin iki yıl olmadı ona gitti 2 ay sonra hamile kaldı rabbim bu yolda yardımcın olsun

canım çok teşekkür ederi. allah razı olsun. bu doktor annemin eski doktoru gerçekten de iyi.özel hastanede de çalışıyor mu acaba canım. ssk var da o yüzden

şevket yılmaz devlette öyle paracı bir doktor değil netten bursa şevket yılmaz kadın doğum doktoru yaz karşına çıkar bildiğim kadarıyla bir devlette birde özel muayehanesi var sorarsın yolun açık olsun

canm merhaba.kaç senelik evlisin?

bende fakültede osman develioğlu var onun methini çok duydum.arkadaşım 5 sene sonra onda hamile kaldı.özelde de melike yıldırım var dorukta ben ona gitmiştim 1.dışgebeliğimde.teknik ve bilgi olarak çok iyi bi dr ama sormadan pek anlatmıyor.bahardada güler hanıma gittim 2.dışgebeliğimde ondanda çok memnun kaldım.çok güzel açıklama yapıyor ama devlet hastanesinden beter sıra oluyor.bahara gidince çok bekliyorsun.

canm merhaba.kaç senelik evlisin?

bende fakültede osman develioğlu var onun methini çok duydum.arkadaşım 5 sene sonra onda hamile kaldı.özelde de melike yıldırım var dorukta ben ona gitmiştim 1.dışgebeliğimde.teknik ve bilgi olarak çok iyi bi dr ama sormadan pek anlatmıyor.bahardada güler hanıma gittim 2.dışgebeliğimde ondanda çok memnun kaldım.çok güzel açıklama yapıyor ama devlet hastanesinden beter sıra oluyor.bahara gidince çok bekliyorsun.

tesekküe edrim canım ilgilendiğin için.1,5 senelik evliyim. 6 aydır istiyoruz ama olmadı.hiç doktora da gitmedim adetime 4 gün var ama ama,ile değilimdir yine:( bu arada eşim korundu yani hapta kullanmadım. bi önerin var mı canım

çok korkuyorum bi sorun çıkar mı acaba.. canım bi de öyle birşey var ki korunmayı bıraktıktan sonra nedendir bilmem, adetlerim hep 5-6 gün gecikti hatta geçen ay tam 10 gün gecikti.sitresten mi acaba..

ben 2. doğumumu kemal köroğlunda yaptım gercekten işinde çok iyi güvenerek gidebilirsiniz .

Bursada Fsm bulvarında pembe&mavi klinik var Dr.Nevin hanım çok iyi benim arkadaşım onda aşışlama oldu ilkinde tuttu.İkinciye de normal yoldan hamile kaldı.

Acıbadem de Dr.Cemile Alçay var süper tatlı bir kadın çok ilgili ben ona gidiyorum.

canım kesinlikle şahin zeteroğlu..onun sayesinde hamile kalan o kadar çok arkadaşım varki..bir tanesi 17 senelik evli ve ilkinde tüp tuttu..ikizleri var şimdi..öngörüşmeye git..ücretsiz..sakın onada uğramadan karar verme..ekibide süperr..arkadaş gibi yaklaşıyor..yani stres olmuyorsun..ben bursada 5 dr a gittim..en süperi şahin bey..

canım kesinlikle şahin zeteroğlu..onun sayesinde hamile kalan o kadar çok arkadaşım varki..bir tanesi 17 senelik evli ve ilkinde tüp tuttu..ikizleri var şimdi..öngörüşmeye git..ücretsiz..sakın onada uğramadan karar verme..ekibide süperr..arkadaş gibi yaklaşıyor..yani stres olmuyorsun..ben bursada 5 dr a gittim..en süperi şahin bey..

canım peki ücretler nasıl. benim ssk var da acaba geçiyor mu.

Back
X