Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bursa’da en iyi kadın Doğum doktoru tavsiye lütfen..
Ben pembe mavide feride selim avdiciya gittim ilk gorusme cok guzeldi cok sicakkanliydi tavsiye ederim ondan once iki doktora gidip memnun kalmayip 3cude sanirim dogru doktoru buldum
Bende bulamadım bursada henüz :) erkek dr daha iyi bence ama eşim istemiyor. Erkek doktor konusunda sıkıntı yapmazsan medicabil bast. Oktay altun u tavsiye eden var baya bi.
necdet kırkerle feride hanım arasında kalmıstım ikisinden birini tercih edecektm muhakkak necdet beyde cok iyidir feride hanımda aklıma takılacak herseyi ben sormadan anlattı
Kızlar benimde eşim erkek doktor istemiyor ki bende pek rahat edeceğimi düşünmüyorum :) arkadaşım necdet beye gitmiş ve hiç memnun kalmadı düşük yapıyorsun demiş muayene etmeden ve arkadaşımın psikolojisi yerlerdi başka doktora gidiyor şuan oda erkek doktor çok memnun ama necdet beye karşı önyargım oluştu Feride hanım düşündüklerim arasında bakalım ne zor şeymiş bu dr seçmek birde mide bulantılarımın tam tavan yaptığı dönemdeyim (
Aslinda ablam necdet beyde dogum yapti o cok memnundu ben medicabile gittim farkli bi doktora daha gittim ikiside bastan savma bakti feride hanim cok ilgili geldi bana
Aslinda ablam necdet beyde dogum yapti o cok memnundu ben medicabile gittim farkli bi doktora daha gittim ikiside bastan savma bakti feride hanim cok ilgili geldi bana
Bende 2020 başında Medicanada Okan beye gitmiştim. Önce aşılama tedavisi oldum, şimdi de bebişimle yeni yıla girmiş oldum sayesinde. Şiddetle tavsiye ederim