Bursa’da en iyi kadın Doğum doktoru tavsiye lütfen..

_blueberry_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
31
10
38
5 haftalık hamileyim. Ve pembe maviye gittim ilk muayene için şuanda iyi bir doktor arıyorum lütfen yardımcı olun..

Esra can beyazlı o daha yeni gelmiş ve kimse Nasıl bir doktor fikri yok bende kararsız kaldım iyi bi hastane ve doktor arıyorum.

Ben pembe mavide feride selim avdiciya gittim ilk gorusme cok guzeldi cok sicakkanliydi tavsiye ederim ondan once iki doktora gidip memnun kalmayip 3cude sanirim dogru doktoru buldum☺️

Bende bulamadım bursada henüz :) erkek dr daha iyi bence ama eşim istemiyor. Erkek doktor konusunda sıkıntı yapmazsan medicabil bast. Oktay altun u tavsiye eden var baya bi.

necdet kırkerle feride hanım arasında kalmıstım ikisinden birini tercih edecektm muhakkak necdet beyde cok iyidir feride hanımda aklıma takılacak herseyi ben sormadan anlattı

Kızlar benimde eşim erkek doktor istemiyor ki bende pek rahat edeceğimi düşünmüyorum :) arkadaşım necdet beye gitmiş ve hiç memnun kalmadı düşük yapıyorsun demiş muayene etmeden ve arkadaşımın psikolojisi yerlerdi başka doktora gidiyor şuan oda erkek doktor çok memnun ama necdet beye karşı önyargım oluştu :( Feride hanım düşündüklerim arasında bakalım ne zor şeymiş bu dr seçmek :( birde mide bulantılarımın tam tavan yaptığı dönemdeyim :((

Aslinda ablam necdet beyde dogum yapti o cok memnundu ben medicabile gittim farkli bi doktora daha gittim ikiside bastan savma bakti feride hanim cok ilgili geldi bana

Aslinda ablam necdet beyde dogum yapti o cok memnundu ben medicabile gittim farkli bi doktora daha gittim ikiside bastan savma bakti feride hanim cok ilgili geldi bana
Teşekkürler canım bilgi için :) bende 4 gün sonra doktora gidicem Feride hanıma gideyim bakayım bi diyorum umarım enerjimiz sizin gibi tutar:)

Bende 2020 başında Medicanada Okan beye gitmiştim. Önce aşılama tedavisi oldum, şimdi de bebişimle yeni yıla girmiş oldum sayesinde. Şiddetle tavsiye ederim

Back