arkadaşlar 2009 yazına düğün planlıyorum,biraz geç kaldımgaliba ama hemen bir yer bulmamlazım.bildiğinizguzel yer var mı,kapasitesi fazla olan 700-1000,yemeksiz,açık kapalı farkertmez.....fiyatı 7000'den çok olmasın.bir iki hafta içinde acilen yer bulmam lazım
bu başlık daha önceden de açılmıştı sanırım. site de bir arama yaptırmanı tavsiye ederim.
soruna gelince mekan olarak 1000 kişi kapasiteli kır düğünü tarzında yapabileceğin bir mekan olan CHA CHA var. benim düğünüm orada olmuştu biz yandaki daha küçük bahçeyi tutmuştuk. gidip görmeni tavsiye ederim gerçekten çok hoş bir mekan.
Mudanya yolu kır düğünleri için ideal bir yer. Yeni açılan YOLÜSTÜ diye bir yer var. Arkadaşım 300 kişilik çok güzel bir düğünü (yemekli üstelik) 5000'e getirmişti. Yeni olduğu için iyi ikram yapıyorlarmış. kısaca temiz bir mekan diyorlar, Sahipleri de çok kültürlü insanlarmış.. gidin bir görüşün,
canım ben de çok araştırdım.yolüstü heybeli sıradan ve uyduruk yerler bence.cengizler restauarıntın antik bahçaesinde karar kıldık sonunda.çok güzel bir yer.hem kır düğünü hem de çok düzenli ve özenli bir mekan.
annemler tam heybelinin karşısında oturuyor ben heybelide yapılan düğünlere bayılıyorum
çok titiz ve profesyonelce buluyorum mekan da rüya gibi nesi sıradan inan anlamış değilim :S
canım buskinin organizasyon işini asude organizasyon yapıyor benim arkadaşın orada oldu süperdi sitesinden girip bakabilirsin fotoğraflarına www.asudeorganizasyon.com bir bak istersen sana yardımcı olurlar 0224 221 44 28 telefon numaralarıymış kır düğünü konusunda sanırım çok iyi mekanlar var ellerinde bir konuşmanı tavsiye ederim heybeli vs kadar güzel olur ve daha ucuza gelir yemek olarak izgün ve örnek ile çalışıyorlarmış çok iyi bence o iki firmada sen bir ara derim şekerim görüşürüz.
edit: Buskinin içinde olacaksa eğer hiç olmasın bende arkadaşa katılıyorum cicim aynen iç kısmı yemekhane gibi çok feci ve ayrıca oradaki yemek firmasıda ne derse o oluyor şeklinde ısrarcı bi tavır içerisine giriyormuş harput olması lazım sanırım sen gene bir asude organizasyon ile görüş canım