• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSA'da düğün fotoğrafçısı, dış çekim yapan yerlerden öneriniz var mıdır arkadaşlar.

halolita

Bu bencesi zaten.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
3.666
8.255
358
30
Kızlarr Eylül'de düğünüm var. Az kaldıı değerli tecrübelerinizi fikirlerinizi bekliyorum. İnanın çok telaşe içindeyim.Allah 2018 gelinlerinin yardımcısı olsun. Herşey tam bir koşuşturmaca :kızgın: Ama sonunda beklediğimiz güne kavuşmak var tabi ki :anneadayı: önerilerinizi bekliyorum :dondurma:

Bence en iyisi buna fotografciniz ile karar vermek bizden tecrübeliler. Biz dügün icin henüz karar vermedik fotografcimiz bir ay önceden karar veririz dedi. Ama nikahta yapacagimiz cekim iicin fotografcimiz kesinlestirmeden kayit almadi :) ama burdada yine kendisi ile karar verdik. Bursada nasil bilmiyorum ama bazi yerler mesela giris ücreti istiyor, bazi yerler kalabalik, bazi mekanlar ise bazi saatlerde cekim uygun olmuyor vs vs...

evet Botanik park da bi yerde mangal yaparken bi yerde fotoğraf çekinmeye çalışan çiftler biraz değişik gözüküyor mesela. :) öyle olmamak için araştırma içerisindeyim. teşekkür ederim cevabınız için. :)

Back