Merhaba canim,bende bursaliyim bursa doğumluyum 3cocugum var 3.sü 1bucuk yasinda hayat hastanesinde dogum yaptim doktorum Naile gökçe akagunduzdu cok ilgili doktordu her gittigimde hep aldi içeriye bisey olur diye tavsiye ederimhadi ama koca forumda bir bursalı bile yok mu?
Merhaba canim,bende bursaliyim bursa doğumluyum 3cocugum var 3.sü 1bucuk yasinda hayat hastanesinde dogum yaptim doktorum Naile gökçe akagunduzdu cok ilgili doktordu her gittigimde hep aldi içeriye bisey olur diye tavsiye ederim
Bende hayat hastanesinde ilk önce 4aya kadar afedersin salak bir kadin doktor vardi beni hep aglatti suyun azalıyor çocugun ölebilir yok erken dogum yapabilirsin diye sonra araştırdım Naile hanima gittim onla devam ettim şiddetle tavsiye ederim herseyinle ilgileniyor merak etmeçok övdüler ama randevuları 1 aya kadar doluymuş. bu ense kalınlığı testi için hayatta herhangi bi doktora gideyim, 4.aydan itibaren naile hanıma giderim diye düşündüm. ama bilmiyorum böyle bölüm bölüm farklı doktorlara görünmek sağlıklı mı?
çok teşekkür ederim canım ya, çok rahatladımBende hayat hastanesinde ilk önce 4aya kadar afedersin salak bir kadin doktor vardi beni hep aglatti suyun azalıyor çocugun ölebilir yok erken dogum yapabilirsin diye sonra araştırdım Naile hanima gittim onla devam ettim şiddetle tavsiye ederim herseyinle ilgileniyor merak etme
Amin canim allah razi olsun allah kucagina sağ salim almayi nasip etsin inşallahçok teşekkür ederim canım ya, çok rahatladım
allah sana da çocuklarınız bağışlasın, onların güzel günlerini hayırlısıyla göstersin inşallah
inşallah canımAmin canim allah razi olsun allah kucagina sağ salim almayi nasip etsin inşallah
Merhaba, doğumunuzu kimde yaptınız merak ettimMerhaba,
Bursada doğal doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Deniz Güleryüz Çakmak diye bi doktor varmış onu düşünüyorum. Ama eşim, kendi muayenehanesi olduğu için avantajlı olmaz diyor. Hastaneler ona ekipman sağlamaz diyor.
İlk hamileliğim ve 3 aylık gebeyim. Hamilelik benim için büyük sürpriz oldu, beklemiyordum ve hazır da değildim. O yüzden çok korkuyorum.
İlk önce Hayat hastanesinde Dr. Hilal Cankılıç randevuya gittim. Ama o kadar soğuktu ki, doğru düzgün bilgi vermedi. Ben de zaten ne soracağımı bilemedim. Telefon numarasını vermişti, whatsapptan sorarsın diye. Whatsapptan yazdıklarıma da cevap vermedi. Sonra aradım, asiatanı cevap verdi. Doktora ulaşamadım bile... Asistanından dümdüz cevaplar aldım. O yüzden ona bir daha gitmek istemiyorum. Çok dengesiz ve sinirli bi süreç geçiriyorum. Psikolojik olarak hazır olmamam ve korkularım da etkili muhtemelen. Ne yapıcağımı falan hiç bilmiyorum, annem de sizlere ömür. Etrafa da öyle haberi yaymak istemiyorum daha gebeliğin başından. O yüzden ne yazarsanız çok değerli benim için.
Ben medicanada dr Volkan Aksakallıya gittim 2 ay önce doğum yaptım ve çok memnun kaldım. Doğumum normal başladı ama açılmam olmadığı için sezaryen oldum. Çok da güzel iş yaptı ilgili bi doktor tavsiye ederim. Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada :)Merhaba,
Bursada doğal doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Deniz Güleryüz Çakmak diye bi doktor varmış onu düşünüyorum. Ama eşim, kendi muayenehanesi olduğu için avantajlı olmaz diyor. Hastaneler ona ekipman sağlamaz diyor.
İlk hamileliğim ve 3 aylık gebeyim. Hamilelik benim için büyük sürpriz oldu, beklemiyordum ve hazır da değildim. O yüzden çok korkuyorum.
İlk önce Hayat hastanesinde Dr. Hilal Cankılıç randevuya gittim. Ama o kadar soğuktu ki, doğru düzgün bilgi vermedi. Ben de zaten ne soracağımı bilemedim. Telefon numarasını vermişti, whatsapptan sorarsın diye. Whatsapptan yazdıklarıma da cevap vermedi. Sonra aradım, asiatanı cevap verdi. Doktora ulaşamadım bile... Asistanından dümdüz cevaplar aldım. O yüzden ona bir daha gitmek istemiyorum. Çok dengesiz ve sinirli bi süreç geçiriyorum. Psikolojik olarak hazır olmamam ve korkularım da etkili muhtemelen. Ne yapıcağımı falan hiç bilmiyorum, annem de sizlere ömür. Etrafa da öyle haberi yaymak istemiyorum daha gebeliğin başından. O yüzden ne yazarsanız çok değerli benim için.
merhabalar,Merhaba, doğumunuzu kimde yaptınız merak ettim
Hayırlı olsun bebeğiniz. Evet adını duyduğumuz bir doktor. Bazen en beklenmedik anlarda olur da, planlı programlı olunca olmayabiliyor. Aklınız kalmasın, belki ssvd yaparsınız ikincidemerhabalar,
Aytül Erdoğmuş'ta yaptım Jimer hastanesinde. İyi bir doktor genel olarak ama benim özele o kadar para baymamın nedeni özel isteklerimin olmasıydı. Plasentadan bebeği ayırmamalarını istemiştim ve bunu defalarca söylememe rağmen unutmuş. Doğumda hazırlıkları yapmadığı için olmadı. Yani yazık oldu vallahi. Zaten doğal doğum istediğim için ona gitmiştim. Mecburi sezaryen oldum. Hiçbir faydaısnı görmedim.
valla sezaryen olmasını kabullendim çünkü başka çare yoktu. bebek kanala girmedi ve suyum geldi. bekleyebildiğimiz kadar bekledik. o konuda doktor hanımın hakkını teslim ederim. ancak şu plasenta mevzusuna çok üzüldüm. çünkü aytül hanıma kaç kez söylemiştim. yani hazırlıklı olması gerekirdi. o da nasipte böylesi varmış diyorum artık ne diyeyim.Hayırlı olsun bebeğiniz. Evet adını duyduğumuz bir doktor. Bazen en beklenmedik anlarda olur da, planlı programlı olunca olmayabiliyor. Aklınız kalmasın, belki ssvd yaparsınız ikincide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?