• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da Doğum Doktorları

gxuxzelresim

mutluyum çünkü anneyim:)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
1.572
4
116
Bursa
herkese merhaba. bursada yaşayan bebek bekleyen bayanlar memnun olduğunuz doktorunuzla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. özellikle hangi hastaneye bağlı olduklarıyla beraber. 2 aylık hamileyim ve bu konuda kararsızım. bana yardımcı olun lütfen...

selam hemşerim bursanın neresindensin doğum doktoru sormuşsun ben sana kendi doktorumu önerebilirim ben çok memnunum 10 yıldır gittiğim doktorumu önerebilirim doktorum zübeydenin doktoru ziya çetin ben çok memnunum

merkezde oturuyorum. o yüzden tüm hastaneler olabilir.ilgili ve güvenebileceğim bir dr istiyorum sadece.

Fakülteden Prof. Dr.Gürkan Uncu. Gebelik takibimi şuan yapan doktorum. Ama tabi dr ile senin aranda oluşacak elektriğe bağlı. Ben memnunum. Denemende fayda var.

merhabalar.... okudum da bence en iyi doktorlardan biri kadın doğum için HASAN SAVAR altıparmakta belirli günlerde olduğu bi yeri var hemen cadde üstünde. benim, annemin ve teyzemin ailemizin tüm bayanlarının doktorudur babamın da üni den arkadaşı ve kesinlikle güvenilir güler yüzlü anlayışlı profesyonel... memnun kalırsınız...

Merhaba arkadaşlar,hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı.Sonra gidip kan testi yaptım oda pozitif çıktı.Şimdi doktora gidip muayene olmak istiyorum ama Bursa daki kadın doğumcuları bilmiyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktora ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler:emir_bebek:

leylacım burda bi sürü doktor topicleri var bak kafana hangisi yatarsa ama benim tavsiyem ahmet yılmaz medical parkta kendisi gerçekten işini hakkıyla yapan biri en azından hastasının her durumda arkasında olan bi doktor kendisi ben hem kendimin hemde kızımın hayatını ona borçluyum tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar,hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı.Sonra gidip kan testi yaptım oda pozitif çıktı.Şimdi doktora gidip muayene olmak istiyorum ama Bursa daki kadın doğumcuları bilmiyorum.Bana tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktora ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler:emir_bebek:

Hayırlı olsun canım tebriklerrrr
Bursa gerçekten kadın doğumcu açısından çok zengin bir yer
Seçimde bayağı zorlanıcaksın...

canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

bende sana ÖZER KUTLU yu tavsiye edicem gerçekten iyi bi doktor. alanında uzman birisi.
hem zübeyde hanımda ulaşabilirsin, hemde altıparmakta özel muaynanesi var. geniş bilgi için topiğimize de bekleriss a.s.:enbuyukkk:

benim de çok çok sevdiğim dr özer kutlu

canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

bende sana ÖZER KUTLU yu tavsiye edicem gerçekten iyi bi doktor. alanında uzman birisi.
hem zübeyde hanımda ulaşabilirsin, hemde altıparmakta özel muaynanesi var. geniş bilgi için topiğimize de bekleriss a.s.:enbuyukkk:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de Özer Kutlu diyenlerdenim.

ama arkadaşlar bu konu epey eski ya.
güzelresim 2007 de açmış bu konuyu. çoktan doktorunu bulmuş, doğumunu da yapmıştır zaten. ama başka merak eden arkadaşlara fikir olması açısından ben de yazayım dedim.

Back