Bursada devlet hastanelerinde iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiye eden varmı?

mutsuzmutlu

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
1.019
1.352
333
Bursa
merhaba arkadaşlar,
ben kasım ortasında doğum yapıcam, bahar nagihan hanıma devam ediyorum ancak
baharın doğum fiyatları 1 kasım dan itibaren 1200 tl oluyormuş sezeryan, bizi zorlucak açıkçası
devlette doğum yapmak istiyorum, zübeyde, çekirge yada şevket yılmaz olabilir
iyi bir bayan doktor tavsiye edebilecek varmı?

birde temizlik odalar hakkında yorumlarınız, zübeydede nöbetçi doktor hangisiyse o giriyormuş,
bayan doktor istiyorum bunu nasıl çözerim bunuda bilmiyorum

okuyan vaktini ayırıp yazan herkese teşekkürler..

merhaba arkadaşlar,
ben kasım ortasında doğum yapıcam, bahar nagihan hanıma devam ediyorum ancak
baharın doğum fiyatları 1 kasım dan itibaren 1200 tl oluyormuş sezeryan, bizi zorlucak açıkçası
devlette doğum yapmak istiyorum, zübeyde, çekirge yada şevket yılmaz olabilir
iyi bir bayan doktor tavsiye edebilecek varmı?
öz
birde temizlik odalar hakkında yorumlarınız, zübeydede nöbetçi doktor hangisiyse o giriyormuş,
bayan doktor istiyorum bunu nasıl çözerim bunuda bilmiyorum

okuyan vaktini ayırıp yazan herkese teşekkürler..

merhaba canım
öncelikle birşey sormak istiyorum. Nagihan hanıma devam ettiğini yazmışsın yani doğuma kadar aynı doktora mı devam etçeksin? sadece doğum için mi bi doktor arıyorsun.
sezeryan doğumu bilmiyorum ama genelde normal doğumda istediğin doktor girmiyormuş o gün hangi doktor varsa doğuma o doktor giriyormuş diye biliyorum. senin tercihin sezeryan sanırım..
benim görümcem çekirge devlet hastanesinde Nuray Nerez diye bi doktora gitmişti. doğumu sezeryandı. ama o doktor hala ordamıdır bilemiyorum. özel oda tutmuşlardı temizlik konusuna gelince orasını bilmiyorum canım. tabi özel hastane gibi olmazdır heralde.

teşekkürler canım,
bende duydum Nuray hanımı doktordan memnun kalmışmı görümcen acaba?
kontrolede artık yeni doktora giderim, doğuma gidemicem bahara gitmemin anlamı yokki
ilki sezeryan bu arada mecburen ikincide sezeryan olcak

teşekkürler canım,
bende duydum Nuray hanımı doktordan memnun kalmışmı görümcen acaba?
kontrolede artık yeni doktora giderim, doğuma gidemicem bahara gitmemin anlamı yokki
ilki sezeryan bu arada mecburen ikincide sezeryan olcak

valla o da 7. aydan sonra nuray hanıma gitmeye başlamıştı. doktor değiştirdi anlayacağın.. bana tavsiye etti ama ben gitmedim :)
şu an senin 33 haftalık sanırım bu saatten sonra doktor kabul eder mi acaba ??? ben de 24 haftalıkken doktor değiştirdim
sühendan hanıma devam ediyorum şimdi. karambole aldı kadın beni :D baştan söyleseydin alamazdım dedi. aslında ben senin doktoruna gitmek istiyordum nagihan hanıma ama çok yoğun olduğundan gidemedim.

arkadaşlar, nuray nerezin muayenehane telini bilen varmı?
yada iyi bir bayan kadın doğum doktoru tavsiye edecek ?

arkadaşlar, nuray nerezin muayenehane telini bilen varmı?
yada iyi bir bayan kadın doğum doktoru tavsiye edecek ?

zübeydehanımdaki yada diğer devlet hastanelerindeki doktorların muayenehanesi yokki artık..
bu yüzden oradaki doktorlar yani benim bildiklerim ya özel hastanelere geçti yada kendi muayenehaneleri var özel hastanelerle anlaşmalı doğumu orda yaptırıyorlar.. zübeydede normal doğumu zaten ebeler yaptırıyor. senin sezeryansa öyle gidip ben sezeryan olcam dersen almazlar önceden bi doktor bul ordan ondan randevu al birkaç kez aynısına git bence

Back
X