Bir de 15 aylık bebeği bence bakıcı ablalı yerlere bile bırakmayın böyle bir yerde oğlumun saçını çekti bir kız ki kız küçük oğlum büyüktü
Bir daha o lokantaya girmedi
botanik park 5-10 yaşındaki çocuk için bile tehlikeli. bisiklet sürerken kaç defa küçük çocuk çıktı aniden önüme. herkes aynı değil elbette ama bazıları gerçekten çocukla ilgilenmesi gereken yerde ortalığa salıyor. kalabalık yerlerde çocuğu salmamak lazım bence.Yok oğlum 5 yaşında henüz bulamadım
Botanik Park'ta beceren vs onların bahçesi var ama sizinki çok küçük
botanik park 5-10 yaşındaki çocuk için bile tehlikeli. bisiklet sürerken kaç defa küçük çocuk çıktı aniden önüme. herkes aynı değil elbette ama bazıları gerçekten çocukla ilgilenmesi gereken yerde ortalığa salıyor. kalabalık yerlerde çocuğu salmamak lazım bence.
Uzgunum ama 15 aylik bebegi minik bi parkta bile yalniz birakamama durumunuz varYok zaten asla birakmam oyle yerlere avmlerde felan oluyo ama hic uygun degil anca okula baslayinca oyle yerlere girebilir benim istedigim ozel hastanelerdeki gb kucuk kaydirak cim hali gb kucuklere uygun yerler olsa yemek yeme yerlerinde. Oturup gozunle kontrol edilebilecegimiz bir yer. Heryerin korunakli oldugu oyun yerleri yada ona zarar gelmicek bahceler hahayal ediyorum :))
Her hafta sonu nereye gidelim derdi :)
botanik park 5-10 yaşındaki çocuk için bile tehlikeli. bisiklet sürerken kaç defa küçük çocuk çıktı aniden önüme. herkes aynı değil elbette ama bazıları gerçekten çocukla ilgilenmesi gereken yerde ortalığa salıyor. kalabalık yerlerde çocuğu salmamak lazım bence.
Uzgunum ama 15 aylik bebegi minik bi parkta bile yalniz birakamama durumunuz vardigeride yoldaysa Allah sabir versin simdiden
Fsm de bir dönem pastanelerde vardı öyle küçük oyun alanı
Eskiden gülbaşoğlu olan şimdi hacıhadan oğlu pastane vardı bir de bir kaç ötede bir ter orda var öyle küçük oyun alanı yola uzak ama yine de sıkıntılı
Zira kablo vs irdelemek gerekiyor biraz büyümesini beklemeniz lazım galiba
Bunalmışsınız ama çok küçük daha
Bursada genel olarak takilinabilecek mekan yok ki... Hele benim gbi merkezde degil ilcesinde iseniz. Cocugm yok ama konu ilgimi cekti takipteyim.
15 aylık bir çocuğu tek başına bırakamazsınız tabiki en az bir ebeveynin başında beklemesi gerek siteiçi parklarda bile. ancak merinos kültürün cafesinin dibinde çok çılgın aletler olmayan ağaçlılklı bir park var. Biriniz çay-kahve içerken diğeriniz çocuğu eğleyebilir.
Bir de şimdi ne haldedir bilmiyorum ama ben çocukken hep terminal yakınlarındaki özdileğe giderdik ben çok seviyorum diye. Oyun salonu, parkı, çimenleri filan vardı.
Düşündükçe aklıma geliyor. İhsaniye canaydının yakınında barış cafe vardı parkın içinde.
Bursada genel olarak takilinabilecek mekan yok ki... Hele benim gbi merkezde degil ilcesinde iseniz. Cocugm yok ama konu ilgimi cekti takipteyim.
Dediginiz parklari soylucem esime bilemedim isimlerini. Ozdilegin bahcesi evet guzel merinosta oturuyoruz mozdilekte yemek yerkende oyun alani var camekanli gozunun onunde orayada cok araplar suriyeliler geliyo oyun alanida cok pis geliyo gozume salmadim hic oraya etrafi cit olan bi yer olsa daha makbul bizi gorup guvende hisseder boylece. Anatolyumda muzik odasigb bi yer vardi yemek yenilen yerin yaninda ici minderlerle doseli duvarlarida. OYuncaklar vardi mumuzik aletleri vardi ouncakar vardi onu kkaldirdilar bizim kiz buyuyene kadar yegenlerim oynuyodu orda onun gb guvenli bi yer olmali.
Dediginiz gb zaten yanliz birakmam asla zaten amacimiz o eglensin mutlu olsun. Yoksa babannesi bana birakin gezinde der onsuz olamiyoruz yani :))
Tesekkurler, bunlari not aldim. Hic biri bize yakn degil.terminale 45 dk mesafedeyz biz ama bursaya gttgmzde buralardan bilmedklermize oncelik verecegz.Tabiki takılacak bir sürü yer var. Yukarıda yazdıklarım ambiyansı süper şık mekanlar değil, sadece park içi mekanlar ama bir ton başka hoş yer var.
Fsm: Gren, Hayalkahvesi, Benzin, Lemankültür, big mamas, burgerhouse, Demo,
Ertuğrulkent: Piraye, Datça,
Çekirge: Winston, Konak 18,
Setbaşında eski gaye şuan ilk aklıma gelen yerler.
Resimlere gore tam hayal ettigim yer yeri bize ters ama mutlaka gitmek isyerim bide anneler icin dogum gunu icin gb vurgulanmisSiz oyun odası tarzı biryer arıyorsun, ben ağaçlık kısmına takılmışım nedense. Altınşehirde Cafe Beştaş var. İstanbuldaki 'Zuzu'lar gibi playground cafe, oraya bir bakın netten, sanırım tam istediğiniz gibi biryer.
ben mahvoldum kendime gelemiyorumHeryerin korunakli oldugu oyun yerleri yada ona zarar gelmicek bahceler hahayal ediyorum :))
ben mahvoldum kendime gelemiyorumbu kadar gözünden sakınırken...
gece uyuyamadım... sabah kalktım hãlã aklımda, duamda... bu acıyı kimse yaşamasın. rabbim korusun.( gözümün önünde koruyamadim
Amin aminn rabbim kimseye yasatmasin bebelrin tirnagi bile yuzunu cizmesingece uyuyamadım... sabah kalktım hãlã aklımda, duamda... bu acıyı kimse yaşamasın. rabbim korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?