merhaba kızlar ben bursada oturuyorum dörtcelik cocuk hastanesınde bana onerebılecegınız cocuk doktoru varmı ılgılı bır doktor arıyorum alanında uzman sımdıden tesekkurler
Bizde bir arayış içindeyiz şevket yılmazda n.ülkü şahin var ama evimize uzak olduğu için gidemiyoruz doruk çekirgedeydi oğlumu doğumundan beri biliyor.
kizim bronsit olunca dort celik acilde tesadufen Didem hanim ilgilendi.Kadina onlarca soru sordum,surekli bos anini kolladim durumla ilgili konusmak icin,her seferinde sabirla acikladi en alakasiz sorularimi bile.Benim kendisi ile karsilasmam sadece bir defaya mahsus olmakla birlikte tavri,alakasi ve aciklamalari benim hosuma gitti,ne yazik ki soy ismini hatirlamiyorum.
Siz dort celikten bir doktor tavsiyesi istemissiniz ama,illa ordan olmak zorunda degil derseniz,Esentepe Tip merkezinde Yahya Bahadir var,tavsiye ederim.