Bursa'da Canlı Bomba Saldırısının Gerçekleştiği Camide Dikkat Çeken Cenaze

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Bursa Ulu Cami'de, canlı bomba saldırısının düzenlendiği sırada, Bursa'nın tanınan iş adamlarından Gürcan Derin'in cenaze namazı olduğu öğrenildi

Bursa Ulu Cami'nin bahçe kapısında düzenlenen intihar saldırısında dikkati çeken bir detay ortaya çıktı. Saldırının düzenlendiği esnada Bursa'nın tanınan iş adamlarından Gürcan Derin'in cenaze namazı olduğu ve bu nedenle 700'ü aşkın vatandaşın olay yerinde bulunduğu öğrenildi.

Bursa'da saat 17.25 sıralarında tarihi Ulu Cami'nin bahçesinde medyana gelen patlamanın canlı bomba saldırısı olduğu belirlendi. Saldırıda 7 vatandaş yaralandı, 25 yaşlarındaki kadın canlı bomba ise öldü.

BURSA'NIN TANINAN AİLESİNİN CENAZESİ VARDI

Saldırı esnasında cami avlusunda Bursa'nın tanınan ailelerinden vefat eden Gürcan Derin'in cenaze namazı olduğu öğrenildi. İkindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı için kent genelinden 700'ü aşkın kişinin cami avlusunda toplanmış olduğu bildirildi.

BURSA'DA KUYUMCULUK YAPIYORLARDI

Derin ailesi Bursa'daki kuyumculuk ve gümüşçülük faaliyetleriyle tanınıyor.

http://m.sondakika.com/haber/haber-bursa-da-canli-bomba-saldirisinin-gerceklestigi-8391672/

Bu patlamada bir ayrıntı bana göre

Yani terör saldırısı olduğunu düşünüyorum

Adamların istihbaratı bizden iyi çalışıyor.Bir patlamada 700 kişiyi gözlerine kestirmişler demek ki...

Bu patlamada bir ayrıntı bana göre

Yani terör saldırısı olduğunu düşünüyorum

Adamların istihbaratı bizden iyi çalışıyor.Bir patlamada 700 kişiyi gözlerine kestirmişler demek ki...

ama oralar hep kalabalıktır, 700 kişi çok değil ulu cami için.
cuma namazında o kadar kişi olur.

ama oralar hep kalabalıktır, 700 kişi çok değil ulu cami için.
cuma namazında o kadar kişi olur.
Haklısın bilirim oraları ki bugünde okullar tatildi daha fazla kalabalıktır.

Ben haberde 700 kişi diye belirtildiği için o rakamı yazdım

Haklısın bilirim oraları ki bugünde okullar tatildi daha fazla kalabalıktır.

Ben haberde 700 kişi diye belirtildiği için o rakamı yazdım

sorma canım, babamı aradım, cumaya ulu camiye gitme diye.
adam terör mü biliyor, yok kızım bir şey diyor, daha iddialar var diyor,
zaten o sokağı boşalttılar diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…