Bursa’da burun estetiği için doktor tavsiyesi

Ferit bayakır…Benim dönemimde İnegölde idi.Burnumu kime söylesem asla estetik olduğuna inanmıyor ve çok doğal buluyorlar.Nizami bir düzen içerisinde süreci çok yakından takip ederek Ocak 2022 de ameliyatımı gerçekleştirdi.Kendisine çokkkk çokkk hayranım bu konuda.Çok tatlı anlayışlı ve ameliyat öncesinde de sonrasında da yardımcı olup sizin içinizi rahatlatıyor.

Birde şu var.Kendisi kendi instagram sayfasından paylaşımlar yapıyor.Ameliyat öncesinde bana ‘istediğin tarzdaki burunu seç’ demişti.Seçtiğim burunla alakalı bana karşı yorumu şu oldu ‘ bu barbie burun senin yüzüne gitmez’
Bu konuda haklıydı çünkü gözlerim iri yüzüm bol elmacık kemikli…Burnum yüzümde küçücük kalacaktı.İyi ki kendisini dinledim ve ona bıraktım.Sonrasında harika bir burnum oldu.Düşünmeden Ferit hocaya gidebilirsiniz.Fiyat olarak diğer doktorlara göre biraz daha pahalı olabilir ama verdiğiniz her bir kuruşun hakkını fazlasıyla alacağınızı unutmayın.Şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…