Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriBursa'da Bulunan Arkadaşlar Acil
çetin she, halit, altan özkan,zafer plazadaki mağazalardan roman,mango,adilışık,ipekyol ,kapalıçarşıda arda,tarakçılar vs vs bi sürü var şeker ne tarz bi elbise istediğini bilemediğim için farklı tarzlardan bi kaç örnek vereyim dedimsositososito
çetin she, halit, altan özkan,zafer plazadaki mağazalardan roman,mango,adilışık,ipekyol ,kapalıçarşıda arda,tarakçılar vs vs bi sürü var şeker ne tarz bi elbise istediğini bilemediğim için farklı tarzlardan bi kaç örnek vereyim dedimsositososito
ya ben tam olarak bu en son çıkan gelinlik modelleri var ya düz kabarıksız olanlar abiye gibi olanalar onların nişanlık türü olanlarını istiyorum tavsiyelerin için sağol bakıcam hepsine :)
pembe çarşıda bi tane mğaza var hemen girişte solda sarışın hoş bir kadın duruyor. ordada çok güzel şeyler oluyor. adı aklıma gelmedi ama zaten oradada da fazla bi mağaza yok tatlım
merhaba arkadaşlar.. ben başlığı görünce altın bulmuş gibi sevindim inanın 10 gün sonra nişanım var ama hala bişey bulamadım.. gulay-umit arkadaş sen naptın nerden buldun elbise ben hala bulamadım bana yardım edebilirmisin ..
bende aynı derdi yaşıyorummm.moda evleri çok pahalı ben baktım.eğer neredeyse gelinlik fiyatıı kadar bütçe ayırıyorsanız bakın derim.ben de yarın setbaşındaki mağazxalara bakacağım.kabarık olmayan sade ama çık bir şey istiyorum.umarım bulabilirim...