• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bursa'da Bulunan Arkadaşlar Acil

bana acil nişan elbiseleri satan önerebileceğiniz mağazalar lütfen ! önerilerinizi bekliyorum..

çetin she, halit, altan özkan,zafer plazadaki mağazalardan roman,mango,adilışık,ipekyol ,kapalıçarşıda arda,tarakçılar vs vs bi sürü var şeker ne tarz bi elbise istediğini bilemediğim için farklı tarzlardan bi kaç örnek vereyim dedimsositososito

çetin she, halit, altan özkan,zafer plazadaki mağazalardan roman,mango,adilışık,ipekyol ,kapalıçarşıda arda,tarakçılar vs vs bi sürü var şeker ne tarz bi elbise istediğini bilemediğim için farklı tarzlardan bi kaç örnek vereyim dedimsositososito

ya ben tam olarak bu en son çıkan gelinlik modelleri var ya düz kabarıksız olanlar abiye gibi olanalar onların nişanlık türü olanlarını istiyorum tavsiyelerin için sağol bakıcam hepsine :)

pembe çarşıda bi tane mğaza var hemen girişte solda sarışın hoş bir kadın duruyor. ordada çok güzel şeyler oluyor. adı aklıma gelmedi ama zaten oradada da fazla bi mağaza yok tatlım

merhaba arkadaşlar..
ben başlığı görünce altın bulmuş gibi sevindim inanın 10 gün sonra nişanım var ama hala bişey bulamadım.. gulay-umit arkadaş sen naptın nerden buldun elbise ben hala bulamadım bana yardım edebilirmisin ..

moda evlerine bakabilirsiniz.... kağanın sokağında bi gelinlikçi var ismini bilmiyorum orda abiye var sanırım...

bende aynı derdi yaşıyorummm.moda evleri çok pahalı ben baktım.eğer neredeyse gelinlik fiyatıı kadar bütçe ayırıyorsanız bakın derim.ben de yarın setbaşındaki mağazxalara bakacağım.kabarık olmayan sade ama çık bir şey istiyorum.umarım bulabilirim...

Back