Saç Şekillendiriciler BURSA'da brezilya fönü

merhaba arkadaşım Bursa da form back kuaförde fix nano kreatin ile birezilya fönü yaptırdım. Sonuç tam anlamıyla felaket. saçlarım düzleşmediği gibi kısman de dökülmeye başladı. Hakkımı aradığım da ise saçıma çamur attılar. binbir tartışma ile maddi anlamdaki mağduriyetimi kısmen telafi ettiler. yaptırmadan önce kuafor bayağı iddalı konuşuyordu fakat sonuç fiyasko oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. süslü laflara,iddalı konuşmalara ve verdikleri garantiye inanma yoksa benim gibi paranla rezil olursun. o kadar para verip boşa gitmesindense gerektikçe fön çektirmeni tavsiye ederim. Madurum madurum da madurum....

arkadaşım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm senin adına. bende uzun süredir araştırıyorum kötü sonuç almamak için.

ben de asım şahin kuaförde yaptırdım.internet fırsatlarından 100 tl ye almıştım.cuma günü yaptı cumartesi yıkadı saçlarımı şu an güzel ama evde yıkamadım henüz.yıkayınca nasıl olur görücez.Yanlız yıkamadan sonra saç bakımı ve düzeltme adına 50 lira alıyor. bir de 175 tl ye şampuan ve bakım ürünlerini satmaya açlıyor.yani hepsini alırsanız 325 lira. şampuanlarımı netten aldığım için almadım.yıkadıktan sonra bozulma olursa yazarım.

bende araştırıyorum ve bir kaç tane isim aldım.heykelde ent kuaför beşevlerde tamer mercan bi de asım şahin.asım şahin kampanyalı yaptığı için biraz teretdütüm var.evimde beşevlerde oldugu için şimdilik tamer mercan daha yakın geliyo.fiyatlarını ögreniyim tekrar yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…