• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da botox ve dolgu tavsiyesi

Volupte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
120
2
116
Bursa
Arkadaşlar,
Bursa'da Alper Bayraktar diye bir doktora( çekirge devlet hastanesi doktoru) botox yaptırdım. Yemin ederim 2 ayda uçtu gitti verdiğim parayamı yanayım , kandırıldığımamı ... Dolgu da düşünüyordum botoxtan sonra , böyle bir durumda güvenip yaptıramadım tabiki. Allahaşkına botoxta güvenilebilecek bir doktor tavsiye edin bana kızlar. Botoxta güven çok önemli çünkü ilacım tazeliği, sulandırılma durumları falan giriyor devreye. Dolguda da el becerisi önemli tabi o konudada yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.LÜTFEN YARDIM !!!!

ben bugün yüzüme dolgu yaptırdım memnun kalırsam doktorumun ismini yazıcam buradan şuan güzel görünüyo ama sağ yanağımda biraz şişkinlik var ve kızarık olduğu için tam olarak anlayamıyorum.

kızlar dolguyu Mukaddes Özcan'a yaptırmıştım, hiç düzgün yapılmadı, memnun değilim , haberiniz olsun istedim, bu konuda tavsiyesi olanları bekliyorum.

Bursa 'da dolgu ve botox uygulamasında gidilebilecek tek isim Mukaddes Özcan 2008 yılından bu yana tüm botox ve dolgu uygulamalarımı güvenle teslim ettiğim hekim.. Yaptığı dolgu ve botox son derece doğal çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. Mesleğine olan aşk'ı ve insanlığına da hayran olucaksınız derim..

Bursa'da doktor Mukaddes Özcan'ı dolgu ve botox konusunda gerçekten tavsiye ederim. Memnun kalacağınıza inanıyorum.

Back