Bursa'da botox için doktor tavsiyesi

Volupte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
120
2
Merhabalar,
Botox yaptırmayı düşümüyorum fakat tavsiye çok önemli Bursa'da botox yaptırıp memnun kalan arkadaşım var mı acaba?

Kızlar. Bursa'da hiç mi botox yaptıran yok:)) ??? Lütfen yardım!! Bu işlerde tavsiye çok önemli yanlış bir doktora gidip yanılmak istemiyorum.

ben estetik internatinal da ve vivamı diva güzellik merkezinde yaptırmıştım altıparmakta estedivaydı adı ordan çok memnun kalmıştım . Duydugum kadarıyla ordaki bayan doktor devretmiş

ben estetik internatinal da ve vivamı diva güzellik merkezinde yaptırmıştım altıparmakta estedivaydı adı ordan çok memnun kalmıştım . Duydugum kadarıyla ordaki bayan doktor devretmiş
Canım Estetik internationaldan neden memnun kalmadın?? Devreden bayan doktorun adını söyleyebilirsen çok memnun olurum:)

Bursa'da botox yaptırıpta memnun kalan kimse yok mu kızlar allahaşkına!!!!! Lütfen yardım!!!

Estevivaymış merkezin adı geçen sene birara aradım sekreter tam gün yasası nedeniyle devrettiğini hastanede çalışıyor dedi hangi hastane bilmiyorum ama sorabilirsin . İnan 4-5 kere yaptırdım bu kadınınki çok güzel olmuştu kapatmasaydı bursada olmadıgım halde botoks için gelicektim. İnternational da bence dürüst degiller normalde botoks yaptırırken doktor hasatnın yanında maddeyi sulandırır tamamını sana kullanması gerekiyor fazla gelirsede ona göre para alması lazım fazla para aldılar bide botoksdan memnun kalmadım ama dolguyu güzel yapıyorlar .

Estevivaymış merkezin adı geçen sene birara aradım sekreter tam gün yasası nedeniyle devrettiğini hastanede çalışıyor dedi hangi hastane bilmiyorum ama sorabilirsin . İnan 4-5 kere yaptırdım bu kadınınki çok güzel olmuştu kapatmasaydı bursada olmadıgım halde botoks için gelicektim. İnternational da bence dürüst degiller normalde botoks yaptırırken doktor hasatnın yanında maddeyi sulandırır tamamını sana kullanması gerekiyor fazla gelirsede ona göre para alması lazım fazla para aldılar bide botoksdan memnun kalmadım ama dolguyu güzel yapıyorlar .

Canım, internetten baktım esteviva 2ya iki bayan doktor var .Nalan yıldız ve Yeşim Telci sana botox yapan hangisiydi hatırlayabiliyormusun. ??

Canım , gerçi iki bayanda özel bir klinikte çalışmıyor maalesef şimdi baktım .Yardımın için teşekkürkler .Artık şansa gidip yaptıracağım birine ne yapalım.

Arkadaşlar, Bursa'da botox yaptırıpta memnun kalan hiç bir kişi bile mi yok??? Allahaşkına yardım edin buraya bu konuyu açtım kimse birşey yazmadı gittim bir doktora yaptırdım 2 ayda uçup gitti. Korktuğum başıma geldi.Canım çok sıkkın.İyi yapılan fazla sulandırılmayan botox normalde 6 ay gitmesi gerekiyormuş. Böyle iyi güvenilir bir doktor varsa dolguda yaptırmak istiyorum aynı kişiye. Lütfen YARDIM!!!

Ben yıllardır yaptırıyorum, çok ta memnunum. Estetik cerrahtır kendisi. Bence Dr. Erhan Şafak a yaptırabilirsin..Selamlar.

Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan Bursaya botox ve dolgu için Mukaddes Özcan’a geldim. İşini titizlikle, ve çok profsoyenel olarak yapıyor. Ayrıca çok güleryüzlü, içten ve ilgili. Çok memnun kaldım İstanbul’dan gelmeme değiyor açıkçası kesinlikle tavsiye ediyorum.

bursa için ayrıntılı Bilgi verebilirim aslında söylenecek çok şey var denetimsiz bir piyasa olduğu için özellikle Bursa’da çok fazla usulsüz ve yanlış uygulamalar yapılıyor
Ne yaptırırsanız yaptırın ama mutlaka bir plastik cerraha yaptırın

Merhaba arkadaşlar, bursada botox dolgu ve gıdı eritme ile ilgili işlem yaptırıp memnun kadığınız yerler var mı? malumunuz artık instagrama da güven yok çok güzel fotoğraflar paylaşıyorlar gidip işlem yaptırıldığında yada yorumlara bakıldığında bir çok insan mağdur olduğunu yazmış. Kime güveneceğimizi şaşırdık zaten herşey pahalı zar zor kenara attığımız parayla birşeylere yaptırmaya çalışıyoruz onda da sonuç alamayıp yada daha kötüsü kötü bir işlem yapılmış olmasından korkuyorum. Yaptırıp da pişman olmadığınız yerler varsa lütfen paylaşır mısınız?

X