Çocuk Hastalıkları bursa'da bildiğiniz çocuk doktoru var mı ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

--BeLiSsImA--

ANNE
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
11
0
86
Bursa
Merhaba,2,5 aylık bir kızım var.1 aylıktan itibaren orta kulak iltihabı şikayetimiz var.3 ayrı doktora gitmemize rağmen hiç bir gelişme kaydedemedik.sürekli kulaklarında akıntısı var.Benim ricam bursada ikamet eden arkadaşlardan.bildiğiniz ve memnun kaldığınız çocuk doktoru varmı? şimdiden teşekkürler.bu arada doktor ismi belki reklama girer bana özelden mesaj atabilirsiniz sevgilerimle.....a.s.a.s.a.s.

canım doktor ismi verilebiliyor sitede benim sana şiddetle tavsiye edeceğim doruk bursa özael hastanesinde gönen çelebi var odur. benim kızımın rahatsızlığını o anlamıştı. Allah razı olsun kendisinden çok iyi bir doktor. daha sonra uludağ üniversitesinde bir profa götürdüm bizim hastalığımız biraz ağırdı ona söyledim oda bende çocuğumu o doktora emanet ederdim demişti yani tescilli bir doktor. tavsiye ederim canım

Çok teşekkür ederim.bizde en son doruk hastanesindeki Atilla güraya götürdük isim yapmış ama pekte memnun değilim.Sizin önerdiğiniz doktoru duymamıştım.İnşaallah iyi gelir.Sevgilerimle...

bursanın en iyisi Prof.Dr. Mustafa Hacimustafaoğlu dur. enfeksiyon onusunda uzmandır. hiç düşünmeden ona götürebilirsiniz.
tel: 2499301

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…