Beşevler çok geniş bir tanım; Beşevler'in neresinde aradığını daha açık yazar mısın?
Zira Kültür ya da Yıldırım Caddesi civarında oturana Çamlıca'daki kreşi önermek çok sağlıklı değil...
Ya da iş yerin o civarlarda ise oraya yakın bir yerler hakkında bilgi almak daha aydınlatıcı olabilir...
Bir de tam gün mü; akşam saati sıkıntın var mı gibi bilgiler verirsen belki yardımcı olacak arkadaşlar vardır.
Ben Eğitimciler caddesi civarındaki kreşlere baktım; şimdi birine gidiyor oğlum; senin beklentilerin net olmalı ki yardımcı olabilellim; zşira benimki 24 aylıktı ve ben küçük sınıfta ek ders vs. olmadığı için; bazı durumları önemsemedim...
Uyku odalarına; yemekhanelerine; sınıf mevcudu ve kaç öğretmen olduğuna bakmak ilk hamle olabilir. Zira 18 öğrenciye tek öğretmen olan da var; 4 öğrenciye tek öğretmen olan da.. ve tabibi bütçe de önemli...
Ama umutsuzluğa kapılma; mutlaka içine sinen bir yer oluyor; ya da o an biri sana sıcak geliyor.
Örneğin ben bir çok kreş gezdim; sadece şimdi oğlumun gittiği kreşte sınıftan şarkı sesi geldiğini duydum. Birine girdim her biri kendi kafasına göre oynuyor; öğretmen benimle konuşuyordu; bir başkasında toplama kampı gibi oturtmuşlar su içiyorlardı; bir de şimdi su içiyorduk dediler. Su içmmeyi bile zamana endesklemişlerdi....
eğitimciler caddesine yakın o kısım çamlıca diyede geçiyor mandalina okul öncesi eğitim danışmanlığı adında bir kreş var .Benim oğlumda 3 yaşında ve şu anda oraya devam ediyor.İnternettede sitesi var.Bir eğitimci ve anne olarak çocuğumu emanet edipte hiç endişe duymadığım bir kurum İşlerini son derece profesyonel ve severek yapıyolar.Çocuk eğitimi konusunda son derece donanımlılar.Pişman olmazsınız diyebilirim rahatlıkla