bursa'da bayan doktor tavsiyesi olan var mı :(

fashioner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
11
0
herkese merhaba bursa' da araştırdım netten hiç bayan doktor bulamadım.mesut özcan ve bülent cihantimur isim yapmış.eşim bayan doktor olursa olur diyo zaten zar zor ikna ettim silikona şimdi buna taktı.güvenebileceğim bir doktor var mı?

bende bu konudan muzdaribim.benmde eşimin öle bi isteği var.ve istenbulda bile doru düzgün bayan cerrah bulamadım.bursada nasıl bulcaksın blmyrm.inş bulursun.bu işin erbabı erkekler gerçekten.bol şans...

herkese merhaba . bende bayan dr doktor bulmak için yaklaşık 2 yıl uğraştım.arkadaş tavsiyesiyle Dr Eser Aydoğduya ulaştım. ameliyatım ve sonrası çok rahat geçti. 6 ay oldu ve inanılmaz memnunum.inanın herkese tavsiye ederim.

herkese merhaba . bende bayan dr doktor bulmak için yaklaşık 2 yıl uğraştım.arkadaş tavsiyesiyle Dr Eser Aydoğduya ulaştım. ameliyatım ve sonrası çok rahat geçti. 6 ay oldu ve inanılmaz memnunum.inanın herkese tavsiye ederim.

ne ameliyatı oldunuz ?

ben meme büyütme ameliyatı oldum.doğum sonrası bebeğimi uzun süre emzirdiğim için içleri boşalmıştı iyice küçülmüştü.bayan doktora derdimi anlatmam daha kolay oldu tabiiki.eşimde bu duruma benim kadar çok sevindi :))

X