Bursa'da bakımlı olmak

biciko

şekerli
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
45
0
:130:
Kızlar daha önce baktığım konular bir süredir aktif değildi.ben de yeni konu açayım bari dedim.Öncelikle Bursa'ya çok yeni geldim.Daha önce yaşadığım yerde
alıştığım bir düzenim vardı tabii bakımlı olmak konusunda :)
Ama burda hiçkimseyi tanımıyorum ve en iyisi kk ya bsşvurmak gibi geldi.
Bana kuaför,cilt bakımı,ağda ve kaş konularında önerebileceğiniz,yönlendirebileceğiniz yerler ve kişiler var mı acaba?burayı çok iyi bilmiyorum henüz ama biraz açıklamalı yazarsanız arar bulurum,yavaş yavaş öğreniyorum.
Veeee bakımlı olmak tüm kk bayanlarının hakkı

benim bursalı hanımlara gidin diye değil sakın gitmeyin diye tavsiyede bulunacağım bir kuaför var nilparktaki zen kuaför saçlarımı mahvetti üstelik o kadar çok para verdimki tek bi kuruşu bile helal etmiyorum o ayrı ama sakın gidipte saçlarınızın yarısını yoldurmayın derim ben

Annemin genç kızlığından beri gittiği ve benimde tercih ettiğim kuaför atillayı sana önerebilirim. Guiness rekorlar kitabına girmiş ve bir çok ünlünün saçını yapmış ünlü bir kuaför. Memnun kalmayan görmedim Saç kesimleri çok güzel ve çok hızlı kesiyor. Fiyatı biraz pahalı ama verdiğin paraya değiyor En azından saçını berbat etmiyor. Hatta tüm bursaya öneriyorum İsteyene tarif edebilirim yerini

valla ben isterim benim saçım çok zordur her kuaför beceremez kesmeyi güvenebileceğim bir kuaför arıyorum şu ara

valla ben isterim benim saçım çok zordur her kuaför beceremez kesmeyi güvenebileceğim bir kuaför arıyorum şu ara

özel mesaj atamıyorum mesaj hakkım yetmiyomuş canım burdan tarif ediyim

setbaşı köprüsünden yukarı doğru çıkarken yol ikiye ayrılıyo. sağdan yukarı doğru çık. manavın üstü venedik kuaför atilla . randevu alıpta git canım sıra bekleme boşuna,ben beklemiştim bi kere . 327 44 79

fiyatları nasıl uygun mu bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…