• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da bakıcı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mira8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
4
0
6
34
Bursa
Merhaba arkadaşlar, Bursa'da Canay Danışmanlık psikolog ve hemşire öncülüğünde kurulmuş evde bakım hizmeti veren bir firma, bu işin bilinçli kişiler tarafından yapılmasını gözönünde bulundurarak bakıcı arayışına girmenizi öneririm.

bende bursada bebeğim için bakıcı arıyorum şartlarınızı ve bakacak kişilerde bulunan özellikleri öğrenebilirmiyim

İnternette sitelerine girip oradaki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz, onlar sizi yönlendiriyorlar zaten. Siz taleplerinize uygun bakıcılarla görüştürülüyorsunuz.

merhaba arkadaşlar 10 aylık bebeğim var daha öncede bir danışmanlık firmasıyla çalıştım tavsiyeler üzerine iki ay önce canay danışmanlıkla bir sözleşme imzaladım hizmetlerinden cok memnun kaldım ekip cok sağlam ve bilinçli.bakıcıyı her acıdan test ederek evimize gönderiyorlar.firma sahipleri psikolog ve hemşire denemenizi tavsiye ederim ihtiyacınız varsa

Merhaba arkadaslar,
Ben sadece bakici degil, ev islerine yardimci olabilecek birini ariyorum. Ozellikle camasir utu, etrafin duzenlenmesi vs. ben de cogunlikla yaninda olacagim icin bebegin bakimiyla ben ilgilenicem buyuk olcude. Bu konuda tavsiyeleri olan arkadaslara simdiden cook tesekkur ederim ;)

bahsettiğim firma bu konulardada yardımcı oluyor bildiğim kadarıyla arayıp bilgi alabilirsiniz.bol şanslar

Yaşlı bakımında da yardımcı oluyorlarmış, buradan okuyunca sitelerine baktım şimdi, benimde o konuda yardıma ihtiyacım var. Şimdi iletişime geçicem , düşüncelerimi burada paylaşırım ;)

İyi hoşda bu danışmanlık firmaları 1 maaş tutarı hizmet bedeli istiyorlar.Kendim bulurum daha iyi.Parayı insanlar sokaktan toplamıyor...

kaliteli ve kalifiye eleman istiyorsan o kadarınıda bayılacan canım.ben cok uğraştım kafam şimdi coook rahat.

kaliteli ve kalifiye eleman istiyorsan o kadarınıda bayılacan canım.ben cok uğraştım kafam şimdi coook rahat.

Kendim zaten kaliteli ve kalifiye eleman buldum,çokta mennunum...Etraf bir sürü işsiz hatun dolu danışmanlık firmasına o kadar para vermeye gerek var mı?

Kendim zaten kaliteli ve kalifiye eleman buldum,çokta mennunum...Etraf bir sürü işsiz hatun dolu danışmanlık firmasına o kadar para vermeye gerek var mı?

Slmm,
Var mi bize de tavsiye edebilecegin birileri? Bi de sen ne kadar veriosun? Neler yapiyor? Bize yardimci olmasi acisindan paylasirsan sevinirim.:46:

Back