Bursa'da aç bırakılan 20 kediyi ormancılar kurtardı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[FONT=pt_sansregular]
Bursa'da aç bırakılan 20 kediyi ormancılar kurtardı

BURSA, (DHA)
18 Temmuz 2014

25260776.jpg

[FONT=pt_sansbold]7[/FONT]
Paylaş

• [*=center]-
      [*=center]A
      [*=center]+
      [*=center]

BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’ndeki bir evde aç ve susuz bırakılan 20 kedi, yapılan ihbar üzerine Orman ve Su İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından kurtarılarak hayvan barınağına gönderildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2’nci Bölge Müdürlüğü görevlileri yapılan bir ihbar üzerine Emniyet Müdürlüğü ve Osmangazi Belediye Başkanlığı görevlilerinin de bulunduğu ekiple Hürriyet Mahallesi’ndeki adrese gitti. Kedileri bir eve kapatarak aç susuz bırakan ve adı açıklanmayan ev sahibi hakkında ’Hayvanları Koruma Kanunu’na Muhalefet Suçu’ ndan, yasal işlem yapıldı. Kediler ise Osmangazi Hayvan Barınağına götürülerek, tedavilerine başlandı.

​
[/FONT]
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26828597.asp[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]

Son düzenleme:
yani şimdi bu adamı alacaksın,,onuda aç susuz bir yerde bırakacaksın kapatıp, görecek anyayı konyayı.

Canilik,vicdansızlık başka bir adı yok arkadaşım.
Biz yardım etmek için çabalarken böyle "hayvanların" masumlara bu denli işkence etmelerine dayanamıyorum!!
Yaa gidip alasım geldi yok böyle birşey..

Sanıyorlar ki ölünce birtek öksüz yetim hakkı yenirse, alkol alınırsa, küfre sapılırsa hesaba çekileceğiz, üstüne bastığımız karıncanın, eziyet ettiğimiz köpeğin, ölüme terk ettiğimiz kedinin, tarla yapmak, üstüne ev inşa etmek için yaktığımız ağacın hesabı yok mu?
Onlar dile gelmeyecek mi? Gelecek.

Her akşam saat 19:30 gibi fırına yürüyerek gideriz, yolumuzun üstündeki hayvanları severek, yemek artıklarını vererek. Çoğu hayvan artık uzaktan bile tanıyor bizi, bugün onlardan iki tanesi takıldı peşimize birşeyler verdik karınları doysun diye ama hayvancıklar susamış, eşim pet şişe bakındı su koyup içirmek için, bir kadın elinde pazar arabası, arabaya 5 litrelik su petleri koymuş içi su dolu, kedi köpek gördüğü yerde o suları koyuyor, mahalle mahalle geziyormuş hergün, peşimize takılan köpeklere de o su verdi, Allah ondan binlerce kere razı olsun, yalnız kadın dertliydi, hergün itinayla koyduğu petleri birileri atıyormuş, yazık değil mi? Şu sıcak günlerde hayvanlar su arıyor her yerde, bir kap su mu göze batıyor?

İnsanların Dünya'yı sadece kendilerine ait sanmalarından sıkıldım artık, Dünya tüm canlılara ait, yediğiniz rızıklarda tüm canlıların hakkı var.

Sanıyorlar ki ölünce birtek öksüz yetim hakkı yenirse, alkol alınırsa, küfre sapılırsa hesaba çekileceğiz, üstüne bastığımız karıncanın, eziyet ettiğimiz köpeğin, ölüme terk ettiğimiz kedinin, tarla yapmak, üstüne ev inşa etmek için yaktığımız ağacın hesabı yok mu?

Her akşam saat 19:30 gibi fırına yürüyerek gideriz, yolumuzun üstündeki hayvanları severek, yemek artıklarını vererek. Çoğu hayvan artık uzaktan bile tanıyor bizi, bugün onlardan iki tanesi takıldı peşimize birşeyler verdik karınları doysun diye ama hayvancıklar susamış, eşim pet şişe bakındı su koyup içirmek için, bir kadın elinde pazar arabası, arabaya 5 litrelik su petleri koymuş içi su dolu, kedi köpek gördüğü yerde o suları koyuyor, mahalle mahalle geziyormuş hergün, peşimize takılan köpeklere de o su verdi, Allah ondan binlerce kere razı olsun, yalnız kadın dertliydi, hergün itinayla koyduğu petleri birileri atıyormuş, yazık değil mi? Şu sıcak günlerde hayvanlar su arıyor her yerde, bir kap su mu göze batıyor?

İnsanların Dünya'yı sadece kendilerine ait sanmalarından sıkıldım artık, Dünya tüm canlılara ait, yediğiniz rızıklarda tüm canlıların hakkı var.
Aynı şey benim de başıma geldi maalesef mune.Elime bir bidon bir sürü kap aldım tüm sokağı gezip her apartmanın önüne kap su koydum.Hani dedim kapları boşalınca görür belki doldururlar. Ama gel gör ki ertesi gün ne kap ne su vardı.

Allah hayvanlara acımayanlara dilerim kat ve kat beterini versin.Hayvan sevgisi olmayan ne insan sever ne başka bir şey.

Aynı şey benim de başıma geldi maalesef mune.Elime bir bidon bir sürü kap aldım tüm sokağı gezip her apartmanın önüne kap su koydum.Hani dedim kapları boşalınca görür belki doldururlar. Ama gel gör ki ertesi gün ne kap ne su vardı.

Allah hayvanlara acımayanlara dilerim kat ve kat beterini versin.Hayvan sevgisi olmayan ne insan sever ne başka bir şey.

bi dövmedikleir kalıyor ben anlamıyorum hayvan severim diye hep saçma tepkiler görüyorum
insanlar neden böyle ?
bu dünyada onlardan baska canlıları umursamıyorlar yazık:19:

Dün facede okufum bu haberi ivim sizladi boyle vicdan yoksulu insanlarla ayni sehirde dahi yasamak istemiyirum ne istiyorsunuz dilsiz savunmasiz hsyvanlardan Allah islah eylesin insallah:43:

kedileri beslemiştik kadın al seviyorsan evine götür demişti benim evimin önünde istemiyorum Allahım mahlukat ya tam mahlukat bir de okumuş etmiş tip.cahillikle ilgisi yok insanlığın sanırım

bi dövmedikleir kalıyor ben anlamıyorum hayvan severim diye hep saçma tepkiler görüyorum
insanlar neden böyle ?
bu dünyada onlardan baska canlıları umursamıyorlar yazık:19:
Bu dünyayı bir tek bizim için yaratıldı sanıyorlar da ondan canım.Ama bizim değil onlarında bu dünya ve maalesef hayvanların bize gösterdiği sabrı sevgiyi hatta saygıyı biz onlara göstermiyoruz.

Kısacası hayvanlar kadar olamıyoruz.

Allah'u Teala siz yerdekilere merhamet edin ki Göktekilerde size merhamet etsin buyurmuştur..

Merhameti olmayan insanlardan cok sey bekliyoruz sanirim...
Bir hayat kadini susamis bir köpege su verdi diye Cennetlik oldu
Diger bir kadin ise bir kediyi ac susuz ölüme terkettiği için cehennemlik..

Son düzenleme:

Bizde apartman duvarının gölge bir köşesi var, oraya koyuyoruz, eşim resmen yarı yarıya gömüyor kapları su bitince devrilip uçmasın diye, biz koyuyoruz kaplar yok oluyor, düşün çıkarmak için birde çaba sarf ediyorlar yani, bu kadıncağızda hergün düzenli olarak gezip su dağıtıyormuş hayvanlara, valla kadın söylendi durdu, haklı da, kabı zaten kadın koyuyor, su bitince birazcık su koymak bu kadar mı zor?

Açlıklarını bir şekilde gideriyorlar da, susuzluk fena, su bulamıyor zavallıcıklar, hava aşırı sıcak, dilleri çıkıyor hepsinin:50: ya zaten hayvanlar öyle canlılar ki, istersen hiçbirşey verme bir kere tatlı tatlı seslen seni unutmuyorlar, bir kere yakışıklı oğlum diye seslendik hergün peşimizdeler bücürler, tek istedikleri biraz sevgi:50:

Bu dünyayı bir tek bizim için yaratıldı sanıyorlar da ondan canım.Ama bizim değil onlarında bu dünya ve maalesef hayvanların bize gösterdiği sabrı sevgiyi hatta saygıyı biz onlara göstermiyoruz.

Kısacası hayvanlar kadar olamıyoruz.

kesinlikle :19::19::19::19::19::19:

Bizde apartman duvarının gölge bir köşesi var, oraya koyuyoruz, eşim resmen yarı yarıya gömüyor kapları su bitince devrilip uçmasın diye, biz koyuyoruz kaplar yok oluyor, düşün çıkarmak için birde çaba sarf ediyorlar yani, bu kadıncağızda hergün düzenli olarak gezip su dağıtıyormuş hayvanlara, valla kadın söylendi durdu, haklı da, kabı zaten kadın koyuyor, su bitince birazcık su koymak bu kadar mı zor?

Açlıklarını bir şekilde gideriyorlar da, susuzluk fena, su bulamıyor zavallıcıklar, hava aşırı sıcak, dilleri çıkıyor hepsinin:50: ya zaten hayvanlar öyle canlılar ki, istersen hiçbirşey verme bir kere tatlı tatlı seslen seni unutmuyorlar, bir kere yakışıklı oğlum diye seslendik hergün peşimizdeler bücürler, tek istedikleri biraz sevgi:50:

mune çok tatlısınuz
ben o sulara güvenemiyorum neden dersen şerefsizler o kaplara kötü seyler koyar diye düşünüyorum köpek kedi ırkını azaltmak için.. biliyorsun olayları vicdan yok.otobana mama koyup köpek öldürmeye çalışanlar çok :19:

mune çok tatlısınuz
ben o sulara güvenemiyorum neden dersen şerefsizler o kaplara kötü seyler koyar diye düşünüyorum köpek kedi ırkını azaltmak için.. biliyorsun olayları vicdan yok.otobana mama koyup köpek öldürmeye çalışanlar çok :19:

Allah onları bildiği gibi yapsın:47: Kimi böyle öldürmeye kalkar, kimi de haberdeki gibi aç susuz bir eve kitler:47:

Gecen gun bi köpeği motosikletin arkasina bağlayıp süruyerek öldürmüşlerdi. Vallahi ben ağladım ya.. Nasıl bir vicdan ? Ben lokantada çalışıyorum, kediler köpekler ayrilmaz benim yanımdan ocaktan doneri alip veririm onlara. Dolaptan köfte çalıp vermisligimi bilirim ya. Yok yani, o hayvanların seni görünce çıkardığı sesler bile huzur veriyor, bi ses versen çocuk gibi peşine geziyor. Gidip kendini mi jiletliyosun ask acisi mi çekiyosun abuk sabuk şarkı mi söylüyorsun naparsan yap. Ne istiyorsunuz suncaciklardan be!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim hergün otobüse bindiğim durağın yakınında çok sevdiğim 3 bacak bir köpeğim var adı üçbacak yerim ona kurban olurum beyaz tüylerine...o kadar masumki ..yerim seni diyorum bakıyor :16::16::16:

Back