- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Gulduk mu ?
hayirrrr
Iste benim bakis acim olmadigi icin ki bahsi gecen yer bir ibadethane ....Sizlerin bakış açınızı yansıtıyorum. Gülmemen normal evlacım.
Cehapelilerdir kesin.
Iste benim bakis acim olmadigi icin ki bahsi gecen yer bir ibadethane ....
Tarz degilsin babyyy...
Yoruyorsun beni gercekten sen ve senin tayfan cevap vermeyim diyrmEh Zamanında camilerde içki içtiler diye de az fişlemediler insanı.
Sonra bu insanları da malum partiye bağladılar.
Doğru önemli olan tarz olmak.
Doğrucu Davud olmak değil.
Eceli gelen cehapeli cami bahçesinde içermiş
Oke kib byeYoruyorsun beni gercekten sen ve senin tayfan cevap vermeyim diyrm
Ama neysee. . .
İçki içip Vals de yaptılar mı ya la?
Yaptiklari hatali bir sey tabi ama ne guzel demis mevlana ne olursan ol gel demis. Dislamamak lazim boyle insanlarida yanlisi gosterip dogruya sevketmek insanlik vazifemiz
İste bende o sebeple boyle soyluyorum ya malesef var boyle insanlar hep olacak. Ama ben yinede iyi yanindan bakmak istiyorum. Belki hayatlari boyunca hic yol gostericileri olmadi. Dogruyu yanlisi ogrenme sanslari, farkindaliga idrake varma firsatlari olmadi. Belkide oldu ve iyi degerlendirmediler nefslerini kotuden arindirip uzak tutamadilar. Deger verdikleri bir sey olmadi kimbilir belkide hic deger gormediler. Bir sans verilmeli boylelerinede hepsi degil ama belki bir kaci duzelebilir.Bunların serseri olduğu belli.
Bugün topluma kazandırsan arkasından bu tarz davranışlar yapacak başka birileri gelir.
Senin benim gibi camiye kutsal değer olarak baktığını zannetmiyorum.
Büyük ihtimal de bunu önemsemiyorlar.
Hoş, dışarıda içip rahatsız etseler de aynı kapıya çıkıyor.
Her halleriyle rahatsızlık veriyorlar şu durumda.
Bugün var olmadılar bu gibi insanlar yarın da yok olmayacaklar.
İste bende o sebeple boyle soyluyorum ya malesef var boyle insanlar hep olacak. Ama ben yinede iyi yanindan bakmak istiyorum. Belki hayatlari boyunca hic yol gostericileri olmadi. Dogruyu yanlisi ogrenme sanslari, farkindaliga idrake varma firsatlari olmadi. Belkide oldu ve iyi degerlendirmediler nefslerini kotuden arindirip uzak tutamadilar. Deger verdikleri bir sey olmadi kimbilir belkide hic deger gormediler. Bir sans verilmeli boylelerinede hepsi degil ama belki bir kaci duzelebilir.Bunların serseri olduğu belli.
Bugün topluma kazandırsan arkasından bu tarz davranışlar yapacak başka birileri gelir.
Senin benim gibi camiye kutsal değer olarak baktığını zannetmiyorum.
Büyük ihtimal de bunu önemsemiyorlar.
Hoş, dışarıda içip rahatsız etseler de aynı kapıya çıkıyor.
Her halleriyle rahatsızlık veriyorlar şu durumda.
Bugün var olmadılar bu gibi insanlar yarın da yok olmayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?