L laaasey Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi laaasey #1 Kızlar çok fena dişlerim ağrıyor 2gömülü dişim var Bursa'da bildiğiniz yer var mı ayrıca Yeşil beyaz dent diye bi yer var hiç oraya giden memnun kalan var mı fiyatlar hakkında bilgisi olan cevaplarınız bekliyorum .
Kızlar çok fena dişlerim ağrıyor 2gömülü dişim var Bursa'da bildiğiniz yer var mı ayrıca Yeşil beyaz dent diye bi yer var hiç oraya giden memnun kalan var mı fiyatlar hakkında bilgisi olan cevaplarınız bekliyorum .
B bi kahve Guru Kayıtlı Üye 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi laaasey #2 Turkuaz ağız ve dis saglıgı merkezi. Fatih bey e gidebilirsiniz. Konak caddesinde besevlerde.
M melo34 Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce Kayıtlı Üye 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi laaasey #3 Senin çene cerrahı bulman gerekıyor normal dil hekimi alır ama dikişi atamaz sonra benım gıbı ugrasır durursun
Senin çene cerrahı bulman gerekıyor normal dil hekimi alır ama dikişi atamaz sonra benım gıbı ugrasır durursun
U uzunyaz Guru Kayıtlı Üye 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi laaasey #4 Canım ben Heykel' de Ahmet Tuzuner' e yaptırmıştim. Sorun olmadı memnun kaldım.