Anket Bursa

Bursa dendiginde ilk akliniza gelen???

• Uludag

OY: 13 24,1%
  • Seftali

OY: 4 7,4%
  • Kestane / Kestane Sekeri

OY: 16 29,6%
  • Havlu

OY: 6 11,1%
  • Ipek

OY: 2 3,7%
  • Inegöl Köftesi

OY: 0 0,0%
  • Iskender Kebabi

OY: 6 11,1%
  • diger... [lütfen belirtinniz]

OY: 7 13,0%

• Ankete Katılan
    54
ben bursalıyım ama başka bir şehirde yaşıyorum ve canım bursamı çoooook özlüyorum :çok üzgünüm:
aklıma hepsi geliyor ama burdaki arkadaşlarımın aklına bursa denince ik olarak kestane şekeri geliyor cokacimcoook

iskender ve tophane....bayılıyorum orda çay içmeye,kahvaltı yapmaya...çok özledim yaaaa

valla sımdı soruyu okuyunca ılk olarak yesıllıkler ıcındekı bursa geldı ama cogunluklar uludag gelıyor.

havlu geliyo benim aklıma eniştem çok eskiden bana bursa hatırası yazan bi havlu getirmişide ondan:roflol:
kk ya takıldıktan sonrada bursa denildiğinde nilüfer ..dilnur ve rufeyde geliyo
en sevdiğim arkadaşlarım:asigim:

bi bursalı olaraktan herbişeyiyle hep aklımda memleketimm pideli köftenin bende ayrı bi yeri var tabiki cokacimcoook

bissürü şey gelio valla benim kestane şekeri,iskender kebap,pideli köfte,şeftali,vee tabiki havluu:lepi:

bursa bursa bursa memleketim, daşını doprağını hatmettiğim, yokuşlarında susayıp, çeşmelerinden su içtiğimopuyorumnanaktan buralarda ordaki gibi iskender yapamıyorlar o yüzden iskendeerini seçtim, olsa da yesekcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…