• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Zirkoryum Diş

canım cam dediğin Empress Kron mu . kaça yaptırdın ? ben onu araştırdığımda zirkonyuma göre daha estetik bir görüntü verdiğini fakat zirkonyumun daha sağlam olduğunu duymuştum. ? çok soru sordum ama tecrübelerinden yararlanmak isterim :39:

canım birde neden zirkonyumdan cam porselene döndün . 5 yıl içinde zirkonyum dişlerle bi sorun yaşadın mı ?? :53:

zirkonla ilgili hiç bir şikayetim olmadı sağlık yönünden fakat fotoğraflarda kameralarda yada ayna karsısında estetik acıdan doğal olmadığı görünüyordü.tek neden estetik tabıkı metal destekliden daha estetik zirkon... fakat cam cok farklı okadar doğal duruyoki inanın her kuruşunu hakediyor.fiyatınıda metal destekli 150tl.zirkon destekli 300tl.cam destekli porselen 600tl.

zirkonla ilgili hiç bir şikayetim olmadı sağlık yönünden fakat fotoğraflarda kameralarda yada ayna karsısında estetik acıdan doğal olmadığı görünüyordü.tek neden estetik tabıkı metal destekliden daha estetik zirkon... fakat cam cok farklı okadar doğal duruyoki inanın her kuruşunu hakediyor.fiyatınıda metal destekli 150tl.zirkon destekli 300tl.cam destekli porselen 600tl.

canım acaba dişlerinin son halini görme şansımız var mı acaba ve bu dişleride mi Nurcan hanım yaptı ? :26:

canım acaba dişlerinin son halini görme şansımız var mı acaba ve bu dişleride mi Nurcan hanım yaptı ? :26:

üzgünüm fotoğraf paylaşamıyorum eşimden dolayı...evet zirkonlarıda nurcan hanım yaptı sökerkende keserek çıkardı alttaki dişler zarar görmesin diye sadece şunu söyleyebilirim bugünde kadar kimse (yaptırdığımı bilenler haric)anlamadı protez olduğunu okadar doğal ve gerçekçi ki...zaten hasta arşivinden örnek tedavilere bakıyosunuz.birde eger beğenmezsen takmam demişti bana.

arkadaslar bayram öncesi üst 4 disimi zirkonyum yaptirdim
ama dr sanki takarken hafif asagidan takti gibi geldi bana
birde eski dislerimden cok daha kalin oldu ,alisirsin felan dendi ama 5 hafta oldu kabus gibi bir haldeyim
rüyalarimda dislerimi söktügümü göruyorum derece yani
dislerim konusurken birbirine geciyor rahat konusamiyorum
tr de yaptirdim ve almanyaya geldim simdi nolacak bilemiyorum ama cok rahatsizim
görüntü mükemmel dogal fakat kullanim benim sifir,belki benim cene damak yapima uymamis olabilir ama cözümü varmi bu saatten sonra
birisi bana akil versin nolurr..

Sevkiki adlı üye siteye bi girmiş ,10 tane diş hekimi tavsiyesi konusuna nokta atışı site ismi döşemiş. Çok inandırıcı olmuş !!!!!!!!!!!!! Bilmem anlatabiliyomuyum Sn sevkiki !!!!!!!

Kızlar kesinlikle Bursa’da Dt. Evrim Gülenç tavsiye ediyorum her konuda mükemmel ve ilgili bir doktor. Onca doktor gezdim dişçi olarak tek geçiyorum Evrim bey’ i

Back