- Konu Sahibi bursamerve
-
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğim 310 gun boyunca Medikal park hastanesinde yattı ben memnunum ama aynı sorunlar her yerde yaşanır.Uludağ üniversitesini kesinlikle tavsiye etmiyorum enfeksiyon kaynağı.Tekrar geçmiş olsun sormak istediğiniz bi şey varsa yardımcı olmaya çalışırım...
Merhaba cerrahi müdahaleleri sgk karşılamıyor diye biliyorum.Benim kızımda 3 beyin ameliyatı geçirdi ve biz hepsine ücret ödedik hatta ilk ameliyatta senet imzalattılar ertesi günü ücreti verdik.Bencede o hemşireyi şikayet etmelisiniz sonuçta orası özel hastane bebeğime kötü davranırlar diye kaygınız varsa bence olmasın.Bence hakkınızı arayın tekrar geçmiş olsun...cerrahi müdahaleleri sgk karşılıyormu? doruk tıpta bize boş senet imzalattılar heryerde varmı bu uygulama?
Arkadaşlar bursada prematüre bebekler için yogun bakım ünitesi en iyi olan yer neresi. bizim bebegimiz doruk tıp tıp merkezinde yatıyor. fakat yogum bakımın önündeki hemşireler tam bir felaket. devlet hastanesindeki hemşireler bile daha insaflı. bugun süt götürdüm. hemşire hanım biberonu yogun bakım bölümünde unutmuş. biberonu istedigimde sizinlemi ugraşacagım diger işlerimimi yapacagım diye sinirli bir şekilde homurdana homurdana gitti biberonu getirdi. Hep öfleyip püflüyor tersliyor. Daha bebeklerimiz buraya yatalı beş gün oldu ve ilk ziyaretlerine gittik böyle bir manzarala karşılaştık. Bebeklerimizi bile göremeden geri geldik. Göstermediler. Rabbim sabır. Özel hastanede dedik ama devlet hastanesineleri bile daha iyi. Dogumdada aynıydı ilgi alaka berbat.
Babamı devlet hastanesinde ameliyat ettirdik oradaki ilgi alaka hizmetin zerresini burada göremedim. Devlet hastanesinde bile hasta odalarına LCD ekran televizyon koymuşlar.
Bursada yenidogan yogun bakım olan hastaneler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?