• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Yediiklim Kpss Dersanesi

:50: ben gittim berbat bir dersane kendi emeğimle kazandım.param haram olsun inş..

bende yediiklimle yeşilırmak ırmak arasında tereddütte kalmıştım. yediiklimi heryerde duyuyorsun ve çok kalabalık sınıfları kalabalık bi dershane olması nedeniyle eledim.. elbetteki başarı önce bizlerde bitiyor ama dershanede önemli.. yeşilırmakla yaptığım görüşmede bir önceki yılın kpss sınavında 2 grup oluşturmuşlar yaklaşık 80 kişinin içinden 63 tanesi atanmış ve bunun gibi birkaç neden den dolayı yeşilırmağa kaydımı yaptırdım. umarım yanılmam

Ben gittim hiç güzel diğil hocalar hiç ilgilenmiyo derslerin boş geçtiği bile oluyo hiç tavsiye etmiyorum

gidip görüşücem en kısa zamanda. maraton dershanesinden de herkes çok memnunmuş ya orası ya da yediiklim olucak, diğerlerini hiç düşünmüyorum:26:

çok araştırdım. 7iklim,maraton ve murat iyi diye duydum. izlem de iyi gibi önlisans kpssye gittim. uzman kariyer den memnun değiller. yörünge akademi iyi diyorlar.altın akademi yeni açıldı bilmiyorum nedir ne değildir..pegem iyi diyorlar fakat görüklede uzak bana. bursada kpss kursları hakkında ne biliyorsak paylaşalım. :)

gidip görüşücem en kısa zamanda. maraton dershanesinden de herkes çok memnunmuş ya orası ya da yediiklim olucak, diğerlerini hiç düşünmüyorum:26:

merhaba kayıt oldunuz mu dershaneye ben de kayıt olucam da maraton düşünüyorum aslında ama napsam bilemiyorum..

merhaba kayıt oldunuz mu dershaneye ben de kayıt olucam da maraton düşünüyorum aslında ama napsam bilemiyorum..

çok gecikmiş bi cevap olacak ama kusura bkmayın neti iptal ettirdim de giremiyorum. ben yediiklimdeyim gayet memnunum sınıflar biraz kalabalık ama hocalarımız mükemmel Allah'a şükür:nazar:

ben tekirdag daki yediiklim e gittim. genel olarak beğenmedim. şimdi ne alaka dersin belki ama şöyle diyim. bir marka genelde merkezi çalışır, bir yerde nasılsa her yerde aynıdır. ki benim yaşadıklarımı izmirdeki bir insanda, ya da başka bir yerdeki bir insanda yaşamış. vaatlere pek inanma derim. eğer özel olarak etüt saatleri de oluşturan bir kurs varsa oraya git derim.
biz yaprak testlere bile para veriyorduk almak için. gerisini sen düşün.

Back