Bursa tüp bebek

Bebeğiniz hayırlı olsun
Sizde sıkıntı neydi
Yaslarınız kacti bir de
Ben de merkez arayısındayım
Düşüncelerinizi paylasabilir misiniz şahin bey için ve sizdeki prüzler için
Yaşım 32 eşimin 33 bizde sorun bendeydi.Düşük amh yüksek fsh sorunumuzdu.Benim tek yumurtalık var o yüzden sanırım amh yaşıma göre baya düşüktü.Şahin bey hormon tahlilleri istedi sonuçlara göre tadaviden 1 ay önce yumurta geliştirici ve yumurtanın kalitesini artırmak için vitamin verdi.Doktorumu çok seviyorum benim için çok ozel bi insan pozitif olmasa bile yine şahin beyle devam ederdim tedaviye

Ne mutlu size
Allah sağlıkla getirsin bebeğinizi insallah
Ben de suat bey ve sahin bey arasında kararsız kaldım

Ne mutlu size
Allah sağlıkla getirsin bebeğinizi insallah
Ben de suat bey ve sahin bey arasında kararsız kaldım
Amin canım saolasın.İnşallah sende pozitifi görürsün.Hakkında hayırlısı olsun

evet şahin bey ve ekibi çok iyi hastanede çok ilgili..benim tedavim olumsuz oldu ama nasip böyleymiş dondurulmuş embriyolarım var tekrar şahin beyle deneyeceğiz..sizde mi acıbadem düşünüyorsunuz?
ben bursada 3 doktor belirledim kendime arastırmalarım sonucunda
1-suat bey
2-osman develioğlu
3-şahin bey

suat bey ile görüştüm memnun kaldım
osman beyden resmen nefret ettim
sadece şahin bey kaldı
onunla da gorussem mi emin olamadım
gecmıs olsun umarım bu sefer sonuç olumlu olur

sizde sorun neydi ,bir de şahin beyin genetik bölümü ile birlikte calısması var mı biliyor musunuz?

şahin beyle görüşme yaptığınızda eminim sizi kendine çekecektir. ilgili bir doktor ben tavsiye ederim..işlerinde profesyoneller gittiğinizde tıkır tıkır işleriniz yürüyor..bende pko var eşimde de sperm sayısında azlık ama tedavim başarılı oldu yumurta elde etme embriyo sayısı vs..ama dediğniz genetik kısmını bilmiyorum..

Ya bisey sormak istiyorum şahin beye gitmek.icin illa tüp bebek mi yaptırmak gerek normal muayene olamiyomuyuz
Heralde illa tüp bebek tedavisi olucak yoksa kabul etmiyo falan diyceklerini zannetmiyorum sen ara bi acıbademi onlar gerekli bilgiyi verirler zaten

Kızlar ben de şahin bey ile görüşmeye gitmek istiyorum. Önceki tahlilleri vs. alıp gidersem ilk görüşmede fiyat verip bir yol belirliyor mu

Kızlar ben de şahin bey ile görüşmeye gitmek istiyorum. Önceki tahlilleri vs. alıp gidersem ilk görüşmede fiyat verip bir yol belirliyor mu
Suanki guncel tup bebek paket ucreti 8600tl muayene ucreti 540tl. Yaptirdiginiz tahlilleri gosterebilirsiniz muayene edip degerlendirir sizde memnun kalirdaniz baslarsiniz tedaviye

Dün acıbadem şahin bey ile randevum vardı. Doktordan ve hastanenin ilgisinden memnun olarak ayrıldım ama aldığım haberler kötüydü malesef. Düşük over rezerviyle tedaviye başlıyorum hemen. Çikolata kistim var ve rahmim sağa dönük. Şansım nedir bilmiyorum ama şahin beye güvendim.

allah yar ve yardımcın olsun bende Bursada 3 negetifim var soranus te
simdi ist la gidiyorum FULYA BAHCECİ YE

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Senin sorunun ne?
ben gittim ona ama labratuar konusunda bahceci yi tercih ettim arkadasımın tüp bebek tedavisi başlancın ve sonlanma 11 gün sürdü beni çok korkuttu onunda miyom vardı dorun değil dedi sonradan sorun oldu dedi çelişkili konustu nasip bizde azo sperm var

ablam yarım porsiyon rahim le soranuste 2. tüp bebeği olucak rahmine takıl ma derim ol diyen rabbim oldurur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…