Bursa tüp bebek

Acıbadem şahin beyi çok övüyolar.Bende bugün şahin beyde tüp bebek tedavime başladım

22 ocakta insallah.Saol canim

Cok sevındım rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Darısı başıma inşallah. Ayıptır sorması ne kadar tuttu canım
İlaçlarla 10 bini buldu canım.Bu arada amin canim Allah razı olsun.Rabbim sanada nasip etsin inşallah

Evet tavsiye ederim canım.Cok memnun kaldım.Şükür pozitifi gördüm tedavi sayesinde

çok sevindim cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başıma inşallah..
bizde ön görüşme yaptık şahin beyle sanırım orada karar kıldım çünkü çok fazla olumlu yorum var hakkında..
paket fiyat dışında ekstra ücret talep ediliyor mu acaba sonuçta az para değil birde ekstralar çıkarırlarsa zora gireriz diye düşünüyorum..

Amin canım saol.Yok ekstra bi ücret ödenmiyo.İlaçlar bizde biraz fazla tutmuştu onun dışında söylenilen ücret oluyo.İnşallah sende pozitifi görürsün hayırlı olsun

Amin canım saol.Yok ekstra bi ücret ödenmiyo.İlaçlar bizde biraz fazla tutmuştu onun dışında söylenilen ücret oluyo.İnşallah sende pozitifi görürsün hayırlı olsun

amin canm ya inşallah senin ilk denemen miydi zor oluyor mu süreç merak ediyorum kusura bakma çok soru sordum..

amin canm ya inşallah senin ilk denemen miydi zor oluyor mu süreç merak ediyorum kusura bakma çok soru sordum..
Evet ilk denememdi.Yoo bana öyle zorlayıcı gelmedi.Transfer sonrası beklemek daha zordu.Tedavi süreci çok çabuk geçiyo

Evet ilk denememdi.Yoo bana öyle zorlayıcı gelmedi.Transfer sonrası beklemek daha zordu.Tedavi süreci çok çabuk geçiyo

bende salı günü randevu aldım ön muayene olmak gerekiyormuş şahin bey dedi adetten önce..sonra adeti bekleyeceğiz sanırım tedavi için..
bide canm sen bursada mısın eurofertil tüp bebek merkezi hakkında bilgin var mı ben ikisi arasında kararsız kaldım da..

Ben gemlikteyim buraya yeni taşındık.Dediğin yeri hiç bilmiyorum.Şahin beyle once ön görüşme yapıcaksınız tahlil falan isteyebilir gerekiyosa vitamin falan verebilir.Size adetin kaçınci gününde gitmeniz gerektiğini falan söylüycek

evet randevu aldım muayene etmem lazım dedi sanırım o zaman tahlil vs isteyecek teşekkür ederim..

Evet canım şükür pozitif sonuçlandı tedavimb
Bebeğiniz hayırlı olsun
Sizde sıkıntı neydi
Yaslarınız kacti bir de
Ben de merkez arayısındayım
Düşüncelerinizi paylasabilir misiniz şahin bey için ve sizdeki prüzler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…