• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek İçin Tavsiye

Nergizolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
3.500
5.711
158
Merhabalar.Ben yurt dışında yaşıyorum tüp bebek tedavisini Bursa da yaptırmak istiyorum.Tavsiye edebileceğiniz iyi bir yer var mı?Şimdiden teşekkür ederim

Ben Suat hazer e gittim
Özel jimer hastanesi
Doktorumdan cok memnunum
Hamile kalamasaydım da memnun olurdum
Elinden gelen herseyi yaptı
Bir kere Güler yüzü yeter ve her daim ulaşabiliyor olmak

Kendisini bilmiyorum ama sizinle frekansı tutmuş

Ne Mutlu size

Sağlıkla kucağınıza alın

Herkese çok teşekkür ederim☺️Ben burda başlamıştım tedaviye ama istedikleri testleri başka yerlerde yaptırmam gerekiyor ve yaklaşık 4 ayı buluyor.Burda doktorlara istediğin saat ulaşılamıyor aklına bişey takılsa tekrar randevu alıp görüşmek gerekiyor.Türkiye her açıdan bana daha mantıklı geliyor.

Merhabalar.Ben yurt dışında yaşıyorum tüp bebek tedavisini Bursa da yaptırmak istiyorum.Tavsiye edebileceğiniz iyi bir yer var mı?Şimdiden teşekkür ederim
Bursa şart deilse ya da bahçeci tıp merkesinin şubesi varsa ona gidin.
Tek seferde hamile kalan kardeşim ve arkadaşım var.
Mustafa bahçeciydi doktoru.

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Back