• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa tıp fakültesi hematoloji prof.dr.rıdvan ali'ye giden varmı acaba?

E.G.E

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
435
14
98
Bursa
merhabalar uludağ üniv.tıp fakültesinde Prof.DR.Rıdvan Ali hakkında bilgisi olan varmı acaba?

yaa aynı soruyu sorucaktım ben de rıdvan ali ye gitmeyi düşünüyorum giden var mı arkadaşlar?

ben gidiyorum sözkan ve inanılmaz memnunum arkadaşım sanada kesinlikle tavsiye ediyorum...çook geçmiş olsun..

ben gidiyorum sözkan ve inanılmaz memnunum arkadaşım sanada kesinlikle tavsiye ediyorum...çook geçmiş olsun..

Merhaba,

Sizde doktor Rıdvan Bey'in muayenehane iletişim bilgileri var mı acaba?

Ya da üniversitedeki diğer hematoloji hocalarından birinin de iletişim bilgisi de olabilir.

Teşekkür ederim.

inanılmaz iyi mükemmel işinde 1 numara doktordur kendisi...bana o kadar yardımları oldu ki asla onun hakkını ödeyemem...

inanılmaz iyi mükemmel işinde 1 numara doktordur kendisi...bana o kadar yardımları oldu ki asla onun hakkını ödeyemem...

merhaba beray ben sana ulaşmak istiyorum hamileliğinde kullandığın ilaçla ilgili paxil ve remeron kullandınmı hangi şehirde yaşıyorsun ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum iyi bir psikiyatri arıyorum yardımcı olurmusun teşekürler

Arkadaşlar Rıdvan Ali Hocanın iletişim bilgileri var mı sizde?

Uludağ üniversitesinden nasıl randevu alabilirim onun için?

Lütfen bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

Arkadaşlar Rıdvan Ali Hocanın iletişim bilgileri var mı sizde?

Uludağ üniversitesinden nasıl randevu alabilirim onun için?

Lütfen bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?
ben daha dün aradım arkadaşım üniversiteyi. tam 1 ay sonrasına gün veriyorlar. internet sitesinde randevu telefonu yazıyor, istersen bi bak ordan. Benim 1 ay bekleyecek zamanım yok, acaba özelde çalışan ya da kendi muayenehanesi olan bir hematolog tanıyor musunuz Bursa'da? lütfen yardım edin kızlar:43:

Kızlar Rıdvan Ali hocanın kendi muayenehanesi var mı biliyor musunuz? Ya da fakültede muayene ediyor mu,işleyiş nasıl? İzin alıp fakülteye gidemiyorum, ama özeli varsa gidebilirim, lütfen yardım edin...

ben daha dün aradım arkadaşım üniversiteyi. tam 1 ay sonrasına gün veriyorlar. internet sitesinde randevu telefonu yazıyor, istersen bi bak ordan. Benim 1 ay bekleyecek zamanım yok, acaba özelde çalışan ya da kendi muayenehanesi olan bir hematolog tanıyor musunuz Bursa'da? lütfen yardım edin kızlar:43:

Çaresizliğin ne demek olduğunu bilirim, o yüzden ben kendi deneyimimi buraya yazayım, belki ihtiyaç sahibi olur da faydalanır...
Üniversiteye gidemediğim için fellik fellik özel muayenehanesi olan bir hematolog arıyordum bildiğiniz gibi.
Tam o sırada Medical Park hastanesine bir hematoloji uzmanı geldiğini öğrendim ve hemen randevu alıp gittim. Fakültede yüzüme bakmayan, bir kez bile muayene etmeyen hematoloji uzmanından eser yoktu burada. Adı Dr.Ülkü Ozan. Onkoloji Hastanesinde görev yapıyordu daha önce. Şimdi Medical'e geçmiş. Yarım saat belki de daha fazla süre beni muayene etti, sorular sordu, beni dinledi, sorularımı cevapladı, hatta kendi alanı ile ilgili olmayan şeyleri bile farkedip ilaç yazdı ve tahlil istedi. Ben çok sevdim ve memnun kaldım.
İnşallah ihtiyacınız olmaz ama olursa Ülkü hanım da seçenekleriniz arasında olabilir...

Çaresizliğin ne demek olduğunu bilirim, o yüzden ben kendi deneyimimi buraya yazayım, belki ihtiyaç sahibi olur da faydalanır...
Üniversiteye gidemediğim için fellik fellik özel muayenehanesi olan bir hematolog arıyordum bildiğiniz gibi.
Tam o sırada Medical Park hastanesine bir hematoloji uzmanı geldiğini öğrendim ve hemen randevu alıp gittim. Fakültede yüzüme bakmayan, bir kez bile muayene etmeyen hematoloji uzmanından eser yoktu burada. Adı Dr.Ülkü Ozan. Onkoloji Hastanesinde görev yapıyordu daha önce. Şimdi Medical'e geçmiş. Yarım saat belki de daha fazla süre beni muayene etti, sorular sordu, beni dinledi, sorularımı cevapladı, hatta kendi alanı ile ilgili olmayan şeyleri bile farkedip ilaç yazdı ve tahlil istedi. Ben çok sevdim ve memnun kaldım.
İnşallah ihtiyacınız olmaz ama olursa Ülkü hanım da seçenekleriniz arasında olabilir...

Canım iyi ki hematoloji için uludağ a gitmemissin sağolsun doktor beni iyi yonlendirmedi dalağım büyüktü ve bacaklarimda morluklar vardi genetikte mutasyon aynı zamanda da protein c düşüktü. Bunlara rağmen 18 yaşında olduğumu ergenliğime vs . E verdigi için su an hala bublatla uğraşıyorum. Sagolsun Eskişehir deki doktorumun yönlendirmesiyle. Bugjn Ankara da kemik iliği vs. Aldırdım. Ve doktorum bu zamana kadar nasıl dayanabildigime hayret etti. Lütfen her doktoroda inanmayın.
Hastayı hasta gibi gören doktorları onemseyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım iyi ki hematoloji için uludağ a gitmemissin sağolsun doktor beni iyi yonlendirmedi dalağım büyüktü ve bacaklarimda morluklar vardi genetikte mutasyon aynı zamanda da protein c düşüktü. Bunlara rağmen 18 yaşında olduğumu ergenliğime vs . E verdigi için su an hala bublatla uğraşıyorum. Sagolsun Eskişehir deki doktorumun yönlendirmesiyle. Bugjn Ankara da kemik iliği vs. Aldırdım. Ve doktorum bu zamana kadar nasıl dayanabildigime hayret etti. Lütfen her doktoroda inanmayın.
Hastayı hasta gibi gören doktorları onemseyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım insanın yüzüne bile bakmıyorlar ki Uludağ'da, muayene etmeyi geçtim... Medicale gittiğimde Ülkü hanım uzanın muayene masasına dediğinde içimden "Allah Allah hematolog benim neremi muayene edecek ki?" diye düşündüm, alışık olmayınca.... Dalağıma karnıma ağzıma dilime boğazıma.. vs. bakıp ayrıntılı muayene etti, tahliller istedi, uzun uzun amlattı, uzun uzun dinledi... Allah üniversitelere düşürmesin kimseyi. Sen de şanslıymışsın ki Allahtan eskişehirdeki doktoru bulmuşsun canım

Back