Tüp Bebek Merkezleri BURSA SUAT HAZER TÜP BEBEK MERKEZİNE TUP BEBEK YAPTIRANLAR..

Arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah. Sen raporlami yaptırdın,tüp bebek mi yoksa aşılama mı
Raporla yaptırmadım canım çünkü rapor birtek bursada üniversiteden alınıyor ve bugün arasan anca 1sene sonrasına randevu alırsın ve prosüdür baya yavaş işliyor diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Başka şehirdende rapor alabiliyormuşsun mesela yalova ama ne eşimin nede benim iş durumu buna uygun değildi. Valla canım bizde problem eşimde diğer yöntemleri pek bilmiyorum ama direk embriyo transferi yapıldı bana,tabi transfer aşamasına gelene kadarki yollar meşakatli biraz

Slm kızlar bende suat beyde asılama tutmadı ve adet duzensizligimim vardı gectı derken 35 le 40gunde bır oluyorum ama onceden ilac sız olamıyorum dr gıtmedım agustostan berı tup bebek dusunuyorum Baska da sorunumuz yok sukur

Prens prenses canım ben Evvela Allah ın izniyle sonra Suat Bey in ve kendi çabaları ile oğluma kavuştum Elhamdürillah. Canım ben de pcos vardı eşim normal bir erkekten 3 kat daha sağlıklı benim ise tüplerim açık hormon tahlillerim normal, Rahim filmim temiz ( sono yapıldı rahim içi Polip miyom vs. Yoktu) Genetik tahlillerimiz tertemiz. Yani benim pcos dışında hiçbir sorunumuz yoktu evliliğimizin ilk 3 yılı çocuk istemedik daha sonra 1 yıl kendiliğinden olmayınca benim de adetler düzensiz tabi bir kaç Dr.a gittim gemlik te yalçın bey medical park tayı o zaman Doç. Murat Arslan yine medical parktaydı o zaman şimdi Acıbadem de Mümin Karahasan ve adı aklıma gelmeyen kaç Dr. Hiç birisi adam gibi sonuç alabilecekleri bir tedavi yapamadı hepsi yarımyamalak vücudumun tepki vermediği ilaçlarla beni tedavi etmeye çalıştılar. Yumurtam dolu ancak bir türlü uygun boyuta gelmiyor ki tedavi başlansın. En sonunda bir ablamın sayesinde jimer jastanesini keşfettim.Telefonla Suat Bey e randevu aldım. Gider gitmez haline tavrına insana para gözüyle bakmayan koca yüreğine hayran kaldım.Tedavi başlandı sorun yok denecek kadar az olduğundan önce aşılama dedi Dr. Bey. Benim bir türlü büyumeyen yumurtalarımı uygun ilaç ve doz ile şak diye büyüttü. Aşılama oldu ancak başarısızlık ile sonuçlandı tıpkı diğer iki aşılama deneyimlerimiz gibi. Sonunda tüp bebekte karar kıldık. Uludağ üni.den 3 başarısız aşilamam olduğu için rapor alabiliyorsunuz.Evvela aradım ay sonu randevu için arayın dedi Gizem hanım. Ay sonu arayınca 15-20 gün sonrasına görüşmeye çağırdılar. Barış Ata bey ile.Yani öyle 1 yıl falan sürmüyor. Anlayacağınız. Ama ben randevu alacağım gün telefonda özellikle Dr. Neler istiyor diye sordum. Önceden onları en azından bir kısmını toplayayim diye. Zaten hemen hemen hepsi vardı. Rahim filmi tahliller vs. Güncel istedikleri tahlilleri de fakülte de değil gemlik te yaptırdım. Yoğunluk olmasından dolayı kabul ediyorlar. Eşinizin de ürolojik muayenesi gerekiyor bu hastaneden randevu ile diyince. Anında orayı da arayıp tüp bebek randevumuz un ertesi gününe randevu aldım. Yani ilk görüşmede istenen ne varsa hemen hepsini daha görüşmeye gitmeden hallettim bu da bana zaman kazandırdı. İlk muayene sonrası istenen tahlilleri toplayıp 1 hafta sonrasına randevu verdi bir hafta sonra da tüp bebek raporu için uygundur diyip dosyamızı içeri aldılar sonra her ayın belli günleri toplanan heyet imzalıyor ve raporunuz tamamdır. Toplam da 2 ay gibi sürüyor.Barış Bey e ( ki o da çok iyi bir DR.) Bizim durumumuz nedir diye sorunca tüm gezdiğim Dr. Ların dediği gibi ve Suat Bey in de kilo vereceksin dedi. İngiltere de yaşasan şu raporu alamazssın kilo ver çocuğun olur derler demişti. Neyse raporumu alıp Suat bey in yolunu tuttum. 1. Denemem başarısız oldu. 2. Denemem de kimyasal gebelik oluştu. Kese görünmeden kanama ile atıldı. 3. Denemeyi o zaman devlet karşılamıyor du tüm haklarım bitince ve tabi madden ve manen kendimi toplamak adına ara verdim. Suat bey in de tek dediği kilo ver bi 10 kilo versen işimiz çok rahatlar. Ben tam 1 yıl hiç diyet falan yapmadım gezdim tozdum tatile gittim çocuk olayını beynimden sildim. Sonra diyetisyene gittim akapunktur ile beraber öncesinde kendi verdiğim kilolar ile toplam 17 kilo verdim. O arada 3.siklus için torba yasadan kanun da çıkınca (şansıma) raporumun. 3. Siklus unu hazırlattım. Suat bey in karşısına adeta manken gibi çıktım dal gibiydim.Kendisi beni görünce şoka girdi ve hatta sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın sıra bende dedi ve öyle de yaptı sağolsun. Şimdi 2.5 aylık dünyanın merkezi bir oğlum var elhamdürillah. Zorlu geçen hamilelik sürecinden sonra 35.haftamızın bittiği gün kucakladım evladımı.sana diyeceğim tek şey adetin düzensiz ise ve kilo problemin de varsa evvela zayıfla ve kendini Suat Bey e bırak. Emin ol Bursa da üzerine yok ...

CK sagol cnm allah razı olsun pekı nsl zayıfla din nereye gıttın akupunktura

Merhaba
Bende yaklaşık 1 aydır suat beye gidiyorum kendisinden çok memnunum davranış olarak daha önce gittiğim tüm Dr lar hiç bi sorun yok sadece kilo ver deyip gönderiyoDu hiç biri kilonun bu işte ne gibi etkisi var neden engel anlatmadı ama suat bey hem kilo vermeyi önerdi hem de işin ciddiyetini anlattı ve bu süreçte de gereken uygulamaları dhea takviyesi histereskopi adet dönemi muayeneleri olsun hepsini yaptı o kadar ilgili olunca bende dediklerini harfiyen uyguluyorum ve kendiliğinden hamile kalacağma inanıyorum benim gibi hem kilo hem şeker problemi olan varsa paylaşırsa sürecini sevinirim

2.çocuğu düşünüyor olsam gözüm kapalı giderim suat hocayla Cenk bey sayesinde tanışmıştım okdr samimi geldi ki yaklaşımı, herşeyi halk dili ile anlayabileceğimiz gibi açıklaması, sıcak, sevecen, babacan tavırları başka doktor arayışına hiç girmedim, hiç araştırma yapmadım sadece ona güvendim. Şimdi oğlum 4 yaşında. Çevremde de arkadaşlarıma bi Suat hocanında fikrini alın derim... Tabi bu enerji meselesi doktor hasta ilişkisi biz kendisine çok güvendik, sözünden gram çıkmadık, herşeyde yolunda gitti. Umarım arayış içerisinde olan hemcinslerim içinde herşey çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…