-
- Konu Sahibi dreamrosem
Allahın vardır bir bildiği her zaman. En sağlıklı en güzel bebeğini vermek için sana bekliyordur sabır canım :) hiç kolay değil evet hem psikolojik hem fiziksel çok çok zor süreçler2 yıldır sürecim devam ediyor. Her aşaması ayrı stres bekleyiş kaygı . Allahım sonu güzel olsun .
işllah bıan once pozitif sonuç alırsınızzMerhaba, pozitif sonuçlar duymak umut verici. Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin. Darısı başımıza.
Bende Suat Bey e gidiyorum suat beyde 2. denemem daha önce de ART denetim. Allah herkesin yüzünü güldürsün.
Slm amin cnm pekı sorununuz neydi tup bebekte yapmanızdaMerhaba, pozitif sonuçlar duymak umut verici. Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin. Darısı başımıza.
Bende Suat Bey e gidiyorum suat beyde 2. denemem daha önce de ART denetim. Allah herkesin yüzünü güldürsün.
40 Yaşında olmama bağlanıyor . Soruna rastlamadık . Histereskopi Çekildi . Tahliller temiz .Slm amin cnm pekı sorununuz neydi tup bebekte yapmanızda
Anladım pekı hıstereskopı nedır ne için yapıolar40 Yaşında olmama bağlanıyor . Soruna rastlamadık . Histereskopi Çekildi . Tahliller temiz .
evet cnm hamıleyım walla suan cok guzel gecıyor ara sıra kasıklarımda agrı oluyor bıde sabahları mıde bulantım var o kadar senınkı nasıl pekı?Dreamrosem sen hamileydin dimi canım nasıl geçiyor
Benimde şimdilik klasik hamile şikayetlerim yok.. Biraz zaman zaman sırt ağrım oluyor. İnşallah bukadar sakin geçmeye devam eder hamileliklerimizevet cnm hamıleyım walla suan cok guzel gecıyor ara sıra kasıklarımda agrı oluyor bıde sabahları mıde bulantım var o kadar senınkı nasıl pekı?
işllah cnmBenimde şimdilik klasik hamile şikayetlerim yok.. Biraz zaman zaman sırt ağrım oluyor. İnşallah bukadar sakin geçmeye devam eder hamileliklerimiz
Detaylı rahim filmi . Sorun var mı diye kamera ile tarama yapılıyor.Anladım pekı hıstereskopı nedır ne için yapıolar
Sizin durumunuz nedir . Tedavi görüyor musunuz ?Detaylı rahim filmi . Sorun var mı diye kamera ile tarama yapılıyor.
Hayırlı olsun bebisin bende bu ay asılama yaptırdım suat beyde tutmadı hıc sorunumuz olmamasına ragmen sadece adetlerım duzensız dıye bırde kılo var 92 kiloyum rabbım herkese nasip etsın insMerhaba hanımlar suat bey ve ekibiyle bende hamileyim 5+4 günlük ilk denememizde tuttu şukurler olsun 5.gun embriyosu transfer edilmişti 2tane ama teki tutmuş çoğul gebelik değil yani keseyi gördük bayramdan sonra kalp atışları için gideceğiz. Tüm samimiyetimle söylüyorum rabbim tez zamanda isteyen herrrrkesee versin bizim gibilere de sağlıklı bit şekilde kucağına almayı nasip etsin amiinn
Cnm slm nslsın bu ay asılama yaptırdık tutmadı cok kotu bı durum inanın bugun hastalandım malesef rabbım herkese nasip etsın evet senın nasıl gıdıoNsl gectı uygulamalar agrı sizin oldumu acı hissettim mi bende yaptırmak ıstıyorum aralıkta berı gıdıyorum adet duzensizligimim var duzen sokamadık adetın 2.gunu gel dedı gıttım tam sokulmedıgı ıcın kist olmus yasmin verdı tekrar gıdıcem sımdıden sonra ne yapar bılmıyorum yumurtaları ma bakcak ını soyledı
Çok teşekkür ederim inşşallah tez zamanda olur sizinde biraz kilomu vermeniz gerekiyor acaba yaşınız kaçHayırlı olsun bebisin bende bu ay asılama yaptırdım suat beyde tutmadı hıc sorunumuz olmamasına ragmen sadece adetlerım duzensız dıye bırde kılo var 92 kiloyum rabbım herkese nasip etsın ins
Amin ins aynn oyle 25 yasındayımÇok teşekkür ederim inşşallah tez zamanda olur sizinde biraz kilomu vermeniz gerekiyor acaba yaşınız kaç
Merhaba arkadaşım 24 haftalık hamileyim Suat hocam sayesinde. Memnuniyet kişiye göre değişiyor ne beklediğinle alakalı. Ben hiç arayışa girmedim başka doktorlada görüşmedim bile suat hoca ve ekibine çok güvendim onlar bana bu güveni verdi ilgileri alakaları cok güzel hiç bir sorun yanıtsız kalmıyor. Çok emin değilim ortalama 3.500tlyi buldu ama bana uygulanan kısa protokoldü sanırım protokol uzayınca fiyatta artıyor.Selam arkadaşlar, bende 4 yıllık evliyim 3 düşük yaptım ve bebeğim yok. Raporlu tüp bebek yaptıran var mi aranız da acaba, ya da ne kadar tuttu fiyatlar nasıl ve de Suat Bey ve ekibinden memnun musunuz?
Arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah. Sen raporlami yaptırdın,tüp bebek mi yoksa aşılama mıMerhaba arkadaşım 24 haftalık hamileyim Suat hocam sayesinde. Memnuniyet kişiye göre değişiyor ne beklediğinle alakalı. Ben hiç arayışa girmedim başka doktorlada görüşmedim bile suat hoca ve ekibine çok güvendim onlar bana bu güveni verdi ilgileri alakaları cok güzel hiç bir sorun yanıtsız kalmıyor. Çok emin değilim ortalama 3.500tlyi buldu ama bana uygulanan kısa protokoldü sanırım protokol uzayınca fiyatta artıyor.