- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 39
-
- Konu Sahibi dreamrosem
hayır cnm ozel sıgortam yok evet ılk denemeydıııDreamrosem pekı ozel sigorta mı vardı sende
Rabbım kucağına tez vakitte almayı nasip etsın sorununuz neydi canm pekihayır cnm ozel sıgortam yok evet ılk denemeydııı
Nsl gectı uygulamalar agrı sizin oldumu acı hissettim mi bende yaptırmak ıstıyorum aralıkta berı gıdıyorum adet duzensizligimim var duzen sokamadık adetın 2.gunu gel dedı gıttım tam sokulmedıgı ıcın kist olmus yasmin verdı tekrar gıdıcem sımdıden sonra ne yapar bılmıyorum yumurtaları ma bakcak ını soyledıtoplamda 8000 tl yı bulduu
Canım ozaman sana uzun protokol uygulanmış,ilaç fiyatlarım benim okadar tutmamıştısorunum çıkolata kıstıydı....esımde hıçbir problem yoktuu
Anladım cnm tabı bebis olsunda ama anestezi nasil uygulamadılarkisorunum çıkolata kıstıydı....esımde hıçbir problem yoktuu
Anladım cnm benımde adet duzensizligimim ve kılo var esımde hıc bır problem yok cnmsorunum çıkolata kıstıydı....esımde hıçbir problem yoktuu
evet benım uzun protokolduuAnladım cnm tabı bebis olsunda ama anestezi nasil uygulamadılarki
opu da anestezı yapılıyor sadece transferde yapılmıyorrAnladım cnm tabı bebis olsunda ama anestezi nasil uygulamadılarki
Canım cok sevındım tedavi nasıl nasıl basladı nsl sureclerden gectı canım Allah bı avazda saglıkla bebegın almayı nasip etsın kucağına ne kadar ortalama fıyatları bıraz bahsedermısın cnm ben Enson adetın 2 gunu cagırdı tam sokulmedıgı için kist olmus dedı yasmin verdı adetın 2.gunu yıne gel dedı bakalım kısmetse gıdıcem haziranın 10 veya 11 cnmArkadaşlar benim sonucum pozitif. Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallah
Amin inşallah darısı herkesin başına olsunCanım cok sevındım tedavi nasıl nasıl basladı nsl sureclerden gectı canım Allah bı avazda saglıkla bebegın almayı nasip etsın kucağına ne kadar ortalama fıyatları bıraz bahsedermısın cnm ben Enson adetın 2 gunu cagırdı tam sokulmedıgı için kist olmus dedı yasmin verdı adetın 2.gunu yıne gel dedı bakalım kısmetse gıdıcem haziranın 10 veya 11 cnm
Sagolasın aminAmin inşallah darısı herkesin başına olsun
Canım cok sevındım tedavi nasıl nasıl basladı nsl sureclerden gectı canım Allah bı avazda saglıkla bebegın almayı nasip etsın kucağına ne kadar ortalama fıyatları bıraz bahsedermısın cnm ben Enson adetın 2 gunu cagırdı tam sokulmedıgı için kist olmus dedı yasmin verdı adetın 2.gunu yıne gel dedı bakalım kısmetse gıdıcem haziranın 10 veya 11 cnm
Amin inşallah darısı herkesin başına olsun
Amin inşallah kimseyi üzmesin Allahım.. Darısı tez zamanda senin başına olsun. Transferin ne zaman olacakMerhaba, pozitif sonuçlar duymak umut verici. Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin. Darısı başımıza.
Bende Suat Bey e gidiyorum suat beyde 2. denemem daha önce de ART denetim. Allah herkesin yüzünü güldürsün.
Amin inşallah kimseyi üzmesin Allahım.. Darısı tez zamanda senin başına olsun. Transferin ne zaman olacak
2 yıldır sürecim devam ediyor. Her aşaması ayrı stres bekleyiş kaygı . Allahım sonu güzel olsun .Bu ay progestan yüksek çıktı . gelecek ay olacak. 3.gün embriyosu donduruldu.