Tüp Bebek Merkezleri BURSA SUAT HAZER TÜP BEBEK MERKEZİNE TUP BEBEK YAPTIRANLAR..

toplamda 8000 tl yı bulduu
Nsl gectı uygulamalar agrı sizin oldumu acı hissettim mi bende yaptırmak ıstıyorum aralıkta berı gıdıyorum adet duzensizligimim var duzen sokamadık adetın 2.gunu gel dedı gıttım tam sokulmedıgı ıcın kist olmus yasmin verdı tekrar gıdıcem sımdıden sonra ne yapar bılmıyorum yumurtaları ma bakcak ını soyledı

benım transferde cok asırı agrım oldu rahım agzım darmış bayagı zorlandı suat bey 15 dk lık işlem 45 dk surdu anestezıde olmadıgı için asırı acı cektım..ama hamıle olunca ınsan herseyı unutuyorr

Arkadaşlar benim sonucum pozitif. Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallah
Canım cok sevındım tedavi nasıl nasıl basladı nsl sureclerden gectı canım Allah bı avazda saglıkla bebegın almayı nasip etsın kucağına ne kadar ortalama fıyatları bıraz bahsedermısın cnm ben Enson adetın 2 gunu cagırdı tam sokulmedıgı için kist olmus dedı yasmin verdı adetın 2.gunu yıne gel dedı bakalım kısmetse gıdıcem haziranın 10 veya 11 cnm

Canım cok sevındım tedavi nasıl nasıl basladı nsl sureclerden gectı canım Allah bı avazda saglıkla bebegın almayı nasip etsın kucağına ne kadar ortalama fıyatları bıraz bahsedermısın cnm ben Enson adetın 2 gunu cagırdı tam sokulmedıgı için kist olmus dedı yasmin verdı adetın 2.gunu yıne gel dedı bakalım kısmetse gıdıcem haziranın 10 veya 11 cnm
Amin inşallah darısı herkesin başına olsun

Amin inşallah darısı herkesin başına olsun

Merhaba, pozitif sonuçlar duymak umut verici. Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin. Darısı başımıza.
Bende Suat Bey e gidiyorum suat beyde 2. denemem daha önce de ART denetim. Allah herkesin yüzünü güldürsün.

Merhaba, pozitif sonuçlar duymak umut verici. Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin. Darısı başımıza.
Bende Suat Bey e gidiyorum suat beyde 2. denemem daha önce de ART denetim. Allah herkesin yüzünü güldürsün.
Amin inşallah kimseyi üzmesin Allahım.. Darısı tez zamanda senin başına olsun. Transferin ne zaman olacak

X