• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa şevket yılmaz devlet hastanesinde doğum yapanlar

bursa1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
2
0
86
Bursa
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. doğumuma kısmetse 27 gün var ve noormal doğum olacak. doktorum cenk aşkalli fakat biraz kafamı karıştırdı,özele yönlendirmeye çalıştı.bende özel düşünmüyorum. aranızda bursa şevket yılmaz devlet hastanesinde normal doğum yapan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi? :CüvCüv:

slm cnm bende cenk beyin hastasıyım biz daha 20. haftamızdayız ama :) geçen bizde doğum için konuştuk hastanede şuan tadilat işleri filan olduğu için düzen çok karışık bide normal doğum için epidurel yokmuş orda bi sıkıntı yaşandığında çok acılı bi doğum yaşıcak olursan müdale edemeyiz diyor bencede özeli tercih et...

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. doğumuma kısmetse 27 gün var ve noormal doğum olacak. doktorum cenk aşkalli fakat biraz kafamı karıştırdı,özele yönlendirmeye çalıştı.bende özel düşünmüyorum. aranızda bursa şevket yılmaz devlet hastanesinde normal doğum yapan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi? :CüvCüv:
Bende yedi aylığım dogumumu nerede yapacağımı bilmiyorum bana en yakın hastane gibi geliyor ama emin değilim yakınımdakiler doğum esnasında ebelerin bagiran inleyen hastalara bagirdigini ve iyi davranmadigini duydum altında yatarken bana mi sordun diyenler bile varmış bir kaç kişinin dikişleri iyi tutmamış hemen açılmış, ve şuan doktorlar yerine stajyerler giriyormus doğuma onlar yapıyormuş bende onların elinde kalmak istemem açıkçası kimin girip çıktığı belli değilmiş kararsızım bende memnun kalanlar kalmayanlae varsa yardımcı olabilir mi

Back