• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa-Özlüce'de, sadece ütü yapmak için, yardımcı bayan arıyorum

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
45
363
İstanbul
Merhaba hanımlar,
Yeni taşındım, pek kimseyi tanımadığım için, kk'ya başvurmayı uygun buldum. Umuyorum yanılmamışımdır...

Özlüce'de, ulaşımı gayet kolay bir yerde oturuyorum.
1 kızım var. Şimdilik 3 kişilik bir aileyiz.
Ütü problemim var :( Kızım ütü yapmama izin vermiyor. Biriktikçe birikiyor.
İyi ütü yapan, eli hızlı bir yardımcıya ihtiyacım var. Haftada bir veya 2 hftada bir gibi bi döngüde çalışabiliriz.
Genç bir bayan arkadaş istiyorum, oturup kalkmayı bilen (kızıma kötü örnek oluşturmayacak) birisi olsun istiyorum...

İşin talipleri ile detayları görüşürüz.

Acil olduğunu belirtmek istiyorum.... İlgililerin, kendileri ile ilgili aşağıdaki bilgilerini buradan veya özel mesajla bana iletmelerini rica ediyorum.

Adınız-soyadınız:
Kaç yaşındasınız :
Ne mezunusunuz:
Çoluk-çocuk var mı?:
Evli misiniz? :
Nerede oturuyorsunuz?:

Merhaba hanımlar,
Yeni taşındım, pek kimseyi tanımadığım için, kk'ya başvurmayı uygun buldum. Umuyorum yanılmamışımdır...

Özlüce'de, ulaşımı gayet kolay bir yerde oturuyorum.
1 kızım var. Şimdilik 3 kişilik bir aileyiz.
Ütü problemim var :( Kızım ütü yapmama izin vermiyor. Biriktikçe birikiyor.
İyi ütü yapan, eli hızlı bir yardımcıya ihtiyacım var. Haftada bir veya 2 hftada bir gibi bi döngüde çalışabiliriz.
Genç bir bayan arkadaş istiyorum, oturup kalkmayı bilen (kızıma kötü örnek oluşturmayacak) birisi olsun istiyorum...

İşin talipleri ile detayları görüşürüz.

Acil olduğunu belirtmek istiyorum.... İlgililerin, kendileri ile ilgili aşağıdaki bilgilerini buradan veya özel mesajla bana iletmelerini rica ediyorum.

Adınız-soyadınız:
Kaç yaşındasınız :
Ne mezunusunuz:
Çoluk-çocuk var mı?:
Evli misiniz? :
Nerede oturuyorsunuz?:
eğer hala birini aradığınız birini bulamadıysanız ben gelebilirim hatice akçay 34 yaşındayım orta okul mezunuyum 2 çocuğum var bir kız bir oğlan 14 yıllık evliğim gitiğim evlerde ütümü ve terbiyemi beğenirler erzurumlu_12_7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz tabiki sizin için uygunsa

Back