Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulunduğunuz yerdeki eczanelere sorun arasın diğer ecza grubundakileri ben öyle sordurup bulmuştum.Bende bulamıyprjm bulursan bana da haber verir misin
Burdakiler asla yardımcı olmuyorlar yok diyip kapatıyorlar ne yapıcam bilmiyorum çok üzüldümBulunduğunuz yerdeki eczanelere sorun arasın diğer ecza grubundakileri ben öyle sordurup bulmuştum.
Bir kaç eczaneye daha sorsanız benim bulunduğum ilde yardımcı oldular nezaman için lazım iğne ?Burdakiler asla yardımcı olmuyorlar yok diyip kapatıyorlar ne yapıcam bilmiyorum çok üzüldüm
Cuma günü vurulmam lazım sizin varsa tanıdığınuz allah rızası için sorar mısınız belki 100 tame eczane gezdim aradımBir kaç eczaneye daha sorsanız benim bulunduğum ilde yardımcı oldular nezaman için lazım iğne ?
Benin tanıdığım yok ama sorarım araştırıp dönüş yapıcam size bulunacak inşallah üzülmeyinCuma günü vurulmam lazım sizin varsa tanıdığınuz allah rızası için sorar mısınız belki 100 tame eczane gezdim aradım
Çok teşekkür ederim haber bekliyorumBenin tanıdığım yok ama sorarım araştırıp dönüş yapıcam size bulunacak inşallah üzülmeyin
Bulabildiniz mi iğne benim yaşadığım şehirde var ama bozulma ihtimali varmış yanında buz var ama erir sordum da çoğu kişiye Bursa’da tanıdıkları yok.Çok teşekkür ederim haber bekliyorum
Bursa’da Panayır doğanevler eczanesinde varmış sanırım burdan bir kullanıcı yazmış kaldımi bilmiyorum.Çok teşekkür ederim haber bekliyorum
Aradım yok dediler.. Hangi şehirde sinizBursa’da Panayır doğanevler eczanesinde varmış sanırım burdan bir kullanıcı yazmış kaldımi bilmiyorum.
Buldunuz mu iğneyi bende zor buldum farklı şehirdeyim telefonda yok derler gidip dolaşın ısrarcı olun inanın ellerinde var ama vermiyorlarAradım yok dediler.. Hangi şehirde siniz