Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa nilüferdeki evime bakıcı bayan arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

curtis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
4
0
36
Bursa
Merhaba, şu an itibari ile 5 aylık bebeğim var ve Mayıs'da işe başlayacağım. Mayıs'a kadar part time Mayıs'dan sonra hafta içi 8:00 - 19:00 arası çalışacak dadıya ihtiyacım var. Konusunda eğitim almış, referanslı, çocuk gelişimi ve psikolojisinden anlaması benim için çok çok önemli. İngilizce bilmesi tercih sebebi olacak... ilgilenenlerin veya ilgilenebilecek yakını olanların benimle irtibata geçmesini rica ediyorum.

İyi günler ,

eğer hala birini bulmadıysanız konuyla ilgili sizinle görüşmek istiyorum mail adresinizi bana gönderirseniz size cv mi gönderebilirim.

Yağmur

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba size özel mesaj gönderemiyorum maalesef 100 adet msj göndermeden özel mesaj gönderilemiyormuş. yeni olduğum için nasıl iletişime geçebileceğimi veya iletişim bilgilerimi verebileceğimi bilemiyorum. Kristal Park sitesinde oturuyorum gelmeniz mümkün mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…