• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa Nilüfer'de Kiralık Ev Arıyorum (çok acil)

dipresif

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
31
0
296
Metronun Üniversite istikametinde ve metroya yürüyüş mesafesinde, Nilüfer'de, 2+1 ya da 3+1, temiz, bakımlı, masrafı olmayan, emlakçı derdiyle uğraştırmayacak, zemin ya da çatı harici katlarda kiralık ev arıyorum.
Kızımla beraber 2 kişilik bir ailemiz var, devlet memuruyum ve boşanırken sadece kızımı ve kendimi alıp gittiğimden eşyam yok, yani ayrıca mobilya vs. masrafı da yapacağımdan mümkünse oldukça uygun bir fiyat olsun (belki hayal ama apartman aidatıyla beraber 700 TL.'yi geçmesin, bu fiyatın aşağısında olursa tam süper olur).

Ve de çok acil bir şey bu, okullar açılmadan en azından evi tutmak istiyorum. Hayırlısı Allah'tan artık.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
canım ben fethıyede oturuyorum buralar hep yenılesmeye gıttıgı ıcın 500 600 arasında sıfır daıreler var uyar mı senın ıcın bı kac tane gordugumde var ıstersen numaralarını alabılırım senın ıcın rentıpın bı alt sokagı falan bu tarıf ettıgım yerler

canım ben fethıyede oturuyorum buralar hep yenılesmeye gıttıgı ıcın 500 600 arasında sıfır daıreler var uyar mı senın ıcın bı kac tane gordugumde var ıstersen numaralarını alabılırım senın ıcın rentıpın bı alt sokagı falan bu tarıf ettıgım yerler

Numaralarını verirseniz gerçekten çok sevinirim; ancak 10 gündür falan geziyorum kirası 500-600 arası olan sıfır daire yok. Bende şans yok galiba, bana denk gelmiyor demekki :25:

tmm ben bu aksam ıs cıkısı numaralrı alayım gordukleırmı aksam tekrar yazarım o zaman nasıp bırazda ya olee dusunme skaın umarım bı fyadam dokunur canım

beşevlerde teyzem var istersen ordan bakabilir daire ama metroya biraz uzak yani bi vasıtayla gidilir metroya yada 15 dk kadar yürünür

beşevlerde teyzem var istersen ordan bakabilir daire ama metroya biraz uzak yani bi vasıtayla gidilir metroya yada 15 dk kadar yürünür

15 dk.lık yürüyüş çok sorun değil, benim amacım tek vasıta ile işe gidip gelebilmem çünkü. Kızım okula zaten 2 vasıta yapacak.

canım mrb bı numara werıcem saana henuz ozel msk atamıorum ama burda oldugun zaman yazarsan bı sekılde uamrayı ıletırım sana ev hemen rentıpın alt tarfında metoya asagı yukarı 8 10 dk falan yerı gayet gıuzel

Eğer üniversite tarafında çalışacaksanız Görükle'de istediğiniz türde ve fiyatta evler bulabilirsiniz. Bunun dışında Ertuğrulkent (100.yıl, Dörtçelik civarı vs.), Ataevler, İhsaniye ve Beşevler daha oturmuş ama pahalı semtlerdir. Görükle'de yeni yapılmış 3+1 leri 500/600 civarına tutabilirsiniz.

Eğer üniversite tarafında çalışacaksanız Görükle'de istediğiniz türde ve fiyatta evler bulabilirsiniz. Bunun dışında Ertuğrulkent (100.yıl, Dörtçelik civarı vs.), Ataevler, İhsaniye ve Beşevler daha oturmuş ama pahalı semtlerdir. Görükle'de yeni yapılmış 3+1 leri 500/600 civarına tutabilirsiniz.

Ben Yıldırım tarafında çalışıyorum, kızımın okulu ise Görükle tarafında. O yüzden ortalarda bir yer arıyorum, Görükle bana uygun değil ulaşım açısından. Biliyorum bende, söylediğiniz gibi Ataevler, Beşevler vs. pahalı semtler olduğunu, hani olur da denk düşerse diye yazmıştım; ama anlaşılan yokmuş. Ne diyelim nasip işte.

Başlangıçta çok acildi, şu an ise geç olsun da güç olmasın diyorum mecburen.
Ama ben hâlâ ev arıyorum arkadaşlar.

Sorun çözüldü artık.
Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler, en azından dualarınızı aldığımı hissettim.

Back