Bursa nilüferde bayanlara özel spor salonu var mı?

nazlim14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
224
7
bursa nilüferde bayanlara özel spor salonu tavsiyesi olan var mı arkadaşllar.teşekkürler şimdiden.

Merhaba canım,Bursayı bilmesemde, yakında bende Bursa'lı olacağım. Bayanlara yönelik b-fit spor merkezi var. İnternet sayfasında Balat- Nilüfer diye belirtmiş. Sana yakınmı bilmem. İnternetten bak bir istersen:KK34:

çok sağolasın şekercim.bursaya hoşgeldin şimdiden.senin bahsettiğin salon ertuğrulkentte dörtçelik ilköğretimin orada bana biraz uzak.ancak bende acıbademin orda bir yer bldum şu 30 dakikalık spor salonlarından aradım çok yardımcı oldular.ilgilenenler için web sayfası BAYANLAR N SPOR | KADINLAR N SPOR | SHAPES FOR WOMEN FITNESS MERKEZLER bursa şubelerine bakabilirsiniz.çok öptüm:)

Daha değil Eylül' de gelininiz olacağım canım:KK1: hiç bilmiyorum Bursayı valla:44: artık zamanla öğreneceğim:KK19:
Burası iyi bir yere benziyor, ben fitnes, pilates yaptım çoğunlukla. Belki sıkılırsam, evlendikten sonra, evin yakınlarındaki bir yerlere giderim bende:KK34:

bursayı seversin bence.ben istanbulda da yaşadım .edirnedede ama bursa daha güzel geldi.şimdiden mutluluklar dilerim eylül geliniymişsin bende ağustosda inşallah:)ama bn bursada kalacağım.:79:

bursayı seversin bence.ben istanbulda da yaşadım .edirnedede ama bursa daha güzel geldi.şimdiden mutluluklar dilerim eylül geliniymişsin bende ağustosda inşallah:)ama bn bursada kalacağım.:79:

İnşallah severim canım:KK19: demek senin düğünde Ağustos da hadi hayırlısı, sanada mutluluklar dilerim canım:KK71:

Ben 2 ay önce maya sport club a başladım 2 ayda yediklerimede dikkat ederek tam13 kilo verdim .Spinning ve zumba dersleri harika hemde çok keyifli .İnternetten bulabilirsin

Nilüferde Asya Spor merkezi var canım ihsaniyede olması lazım

ha bide besevlerde beyge vardı ama kadınlara ozel gunleri var mı bilmiyorum arayıp sormak lazım

X