- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
- Konu Sahibi minerva1988
Merhaba, eş durumu tayini için Nilüfer (Bursa) ilçesini yazmayı düşünüyorum . Okul önerisi ( branşım PDR) ve oturmak için semt önerisi konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ,kiralık evlerin fiyatlar Nilüfer ilçesinde minimum 10binden başlıyor. Benim tavsiyem Minareliçavuş,Balat çevresi. Zemin diğer yerlere göre daha sağlam. Okul olarak Alara İlkokulu, Sıtkı Şen İlkokulu, Hüsnü Züber İlkokulu olabilir. Çevresi fena değildir bu okulların. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba, eş durumu tayini için Nilüfer (Bursa) ilçesini yazmayı düşünüyorum . Okul önerisi ( branşım PDR) ve oturmak için semt önerisi konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
Çok teşekkür ederim dark inşallah boş yer bulabilirim .Merhaba ,kiralık evlerin fiyatlar Nilüfer ilçesinde minimum 10binden başlıyor. Benim tavsiyem Minareliçavuş,Balat çevresi. Zemin diğer yerlere göre daha sağlam. Okul olarak Alara İlkokulu, Sıtkı Şen İlkokulu, Hüsnü Züber İlkokulu olabilir. Çevresi fena değildir bu okulların. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İşte aşırı dolu bir ilceymis o konu sıkıntı, il dışında hiç açık yoktu . Hayırlısı inşallah bi yer denk gelir . Çok teşekkür ederimNilüfer’de çoğu semt güzeldir. Odunluk, Çamlıca tarafını ayrı seviyorum ben. Nilüfer olmasına aldanıp Akçalar falan yazmayın da ne yazarsanız yazın.
İnşallah ev konusunda arayışın başladığında bana özelden yazabilirsin,elimden geldiğince yardım etmek isterim. Bahsettiğim bölgelerde oturuyorum.Çok teşekkür ederim dark inşallah boş yer bulabilirim .
Çok teşekkür ederim desteğin için :)İnşallah ev konusunda arayışın başladığında bana özelden yazabilirsin,elimden geldiğince yardım etmek isterim. Bahsettiğim bölgelerde oturuyorum.
Çamlıca Anadolu Lisesi’nin oralar güzel, semti düşündüğüm zaman öğrenci profilinin de kötü olacağını sanmıyorum. Çalı için de tam tersi.Bu okullar hakkında yorumu olan var mıdır? Branşım pdr . Daha çok görükle tarafı düşünüyoruz
Çok teşekkür ederim :)Çamlıca Anadolu Lisesi’nin oralar güzel, semti düşündüğüm zaman öğrenci profilinin de kötü olacağını sanmıyorum. Çalı için de tam tersi.