Bursa/Nilüfer Okul Önerisi

minerva1988

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
14.414
40.934
Merhaba, eş durumu tayini için Nilüfer (Bursa) ilçesini yazmayı düşünüyorum . Okul önerisi ( branşım PDR) ve oturmak için semt önerisi konusunda yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba, eş durumu tayini için Nilüfer (Bursa) ilçesini yazmayı düşünüyorum . Okul önerisi ( branşım PDR) ve oturmak için semt önerisi konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba ,kiralık evlerin fiyatlar Nilüfer ilçesinde minimum 10binden başlıyor. Benim tavsiyem Minareliçavuş,Balat çevresi. Zemin diğer yerlere göre daha sağlam. Okul olarak Alara İlkokulu, Sıtkı Şen İlkokulu, Hüsnü Züber İlkokulu olabilir. Çevresi fena değildir bu okulların. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba ,kiralık evlerin fiyatlar Nilüfer ilçesinde minimum 10binden başlıyor. Benim tavsiyem Minareliçavuş,Balat çevresi. Zemin diğer yerlere göre daha sağlam. Okul olarak Alara İlkokulu, Sıtkı Şen İlkokulu, Hüsnü Züber İlkokulu olabilir. Çevresi fena değildir bu okulların. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim dark inşallah boş yer bulabilirim .

Nilüfer’de çoğu semt güzeldir. Odunluk, Çamlıca tarafını ayrı seviyorum ben. Nilüfer olmasına aldanıp Akçalar falan yazmayın da ne yazarsanız yazın.

Nilüfer’de çoğu semt güzeldir. Odunluk, Çamlıca tarafını ayrı seviyorum ben. Nilüfer olmasına aldanıp Akçalar falan yazmayın da ne yazarsanız yazın.
İşte aşırı dolu bir ilceymis o konu sıkıntı, il dışında hiç açık yoktu . Hayırlısı inşallah bi yer denk gelir . Çok teşekkür ederim

Bu okullar hakkında yorumu olan var mıdır? Branşım pdr . Daha çok görükle tarafı düşünüyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-17-14-26-23-593_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-08-17-14-26-23-593_com.miui.gallery.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2023-08-17-14-26-12-469_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-08-17-14-26-12-469_com.miui.gallery.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 25
X