Bursa Müzik Organizasyon

Cnss12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Afyon
Merhabalar,

Özellikle bu sitede yapılan paylaşımların daha verimli olduğunu düşünüyorum, zira iş bayanlarda bitiyor :9:O yüzden bir konu açmak istedim. Hazır organizasyon sezonu açılmışken..

Ben organizasyon işene ufak ufak şeylerle başladım, baby shower, konsept süsleme, Trio ekibi (keman-akordeon-flüt) gibi fakat Allaha şükür ilerledim ve şimdi bu sektörde profesyonellikle hizmet veriyorum.

Yardım, fikir almak isteyenlere özellikle düğün orkestrasıyla ilgili ve sonra da her konuda yardımcı olabilirim.

iyi günler eylülde mudanyada yapılıcak düğünümüz için evden cıkmada davul zurna davetlilerin karsılanmasında keman
ve nezih müzikler çalıcak düğün sırasında orkestra arıyoruz düğün 17-22 saatleri arasındadır fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim

iyi günler eylülde mudanyada yapılıcak düğünümüz için evden cıkmada davul zurna davetlilerin karsılanmasında keman
ve nezih müzikler çalıcak düğün sırasında orkestra arıyoruz düğün 17-22 saatleri arasındadır fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba :) bir isim değişikliği yaptım.. ancak görebildim mesajınızı.. hemen özel olarak bilgilendiriyorum..

Eylül ayında olacak düğünler için daha uygun fiyat vermeleri gerekiyor aslında, iyi araştırmalısınız. Fakat gerçekten de nezih bir akşam olsun isterseniz tabi ki biraz bütçe ayrılması lazım çünkü bir süre sonra kimse sizin masa sandalyenize ya da süslerinize bakmıyor. Bütün akşam yemek yerken, dans ederken, sohbet ederken sürekli müzik dinliyorsunuz yani bütün iş orkestraya kalıyor..

Back