Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden baharı tercih ettin doğum dahamı ekonomik?ya ben çok kararsızım..hayırlı olsun arkadaşım bende 5 haftalık hamileyim bugün medical de nazan hanıma gittim güzel ilgilendi ama galiba baharda doğum yapıcam orda bildiğiniz dr varmı
slm kızlar bursa medikal parka gidip memnun kalmayan varmı?ben 4 hafta 5 günlük hamişmişim yeni öğrendim.doktor ahmet yılmazı tercih ettim..nasıl bi dr bilginiz varmı??:CüvCüv:
slm kızlar bursa medikal parka gidip memnun kalmayan varmı?ben 4 hafta 5 günlük hamişmişim yeni öğrendim.doktor ahmet yılmazı tercih ettim..nasıl bi dr bilginiz varmı??:CüvCüv:
canım bende medical parkata ahmet yılmaza gitmiştim haziran ayında. çok beğendim kendisini. hamilelik öncesi rutin test ve kontrol için gitmiştim. henüz hamiş değilim. oluncada ona gitmek istiyorum. çok kibar biri.geçenlerde telefonuma mesaj geldi. ahmet yılmaz fsm bulvarında muayenehane açmış onu haber veriyordu.ama medicalden ayrıldığını bilmiyordum. az önce öğrendim yukarıdaki yazıdan ve üzüldüm doğrusu. diğer doktorları bilmiyorum. hele bir hamiş olalımda onuda düşünürüz ama ahmet yılmaz gerçekten iyi bir doktor. a.s