Bursa-Medicalpark...

XIXrena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
15
1
44
Merhaba arkadaşlar...

Yakın bir geçmişte Bursa Medicalpark'ta doğum yapan var mı acaba?Varsa ve benimle izlenimlerini paylaşırsa çok memnun olurum....

Ben Temmuz Ayı'nda Medicalpark'ta Doç.Dr.Murat ARSLAN'la doğum yapmak istiyorum fakat son zamanlarda duyduğum bazı şeyler canımı sıktı.Tüm SGK'lılar ve devlet memurlarından fark alınmadığı için hastene devlet hastanelerinden bile daha kalabalık oluyormuş,eskisi gibi güleryüz-ilgi-alaka yokmuş,hastane maddi sıkıntıda olduğu için çalışanların maaşlarını ödeyemiyormuş vs.

Bunların gerçeklik payı var mıdır gerçekten?

bende medikal park ta pınar hanıma gidiyorum .gebeliğimin üçüncü ayındayım ve orda doğum yapmak istiyoru.Yazılanları bende duydum.Bende merak ediyorum .Medikal park doğum konusunda ne kadar iyi hakkımızda hayırlısı

:emir_bebek:bende medikal park ta pınar hanıma gidiyorum .gebeliğimin üçüncü ayındayım ve orda doğum yapmak istiyoru.Yazılanları bende duydum.Bende merak ediyorum .Medikal park doğum konusunda ne kadar iyi hakkımızda hayırlısı

bende medicale gidiyordum ama artıuk bıraktım ..evet çok açırı kalabalık çok sinir bozucu..bide göz bölümüyle aynı yerde kayıtlar bilmemneler çok berbattı ...gecen aydan beri gitmiyorum jimere gidiyorum...şimdilik çok memnunum çok güzel bir hastahane ve sadece kadındoğum olması çok rahat...
benim doktorum medicalde AHMET YILMAZDI çok memnundum aslında ama medicalin sistemini şikayet etmiştim zaten yok değişecekte ayrılacak bölümlerde bilmemne.......şuan jimerden çok çoook memnunum işallahh böyle gider....doktorumdanda memnunum çookk tatlıı..

bende medicale gidiyordum ama artıuk bıraktım ..evet çok açırı kalabalık çok sinir bozucu..bide göz bölümüyle aynı yerde kayıtlar bilmemneler çok berbattı ...gecen aydan beri gitmiyorum jimere gidiyorum...şimdilik çok memnunum çok güzel bir hastahane ve sadece kadındoğum olması çok rahat...
benim doktorum medicalde AHMET YILMAZDI çok memnundum aslında ama medicalin sistemini şikayet etmiştim zaten yok değişecekte ayrılacak bölümlerde bilmemne.......şuan jimerden çok çoook memnunum işallahh böyle gider....doktorumdanda memnunum çookk tatlıı..

aynen katılıyorum sana medical hakkındaki fikirlerin için

X