Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Araniza yeni katildim.5haftalik hamileyim.bursa medicalpark Yuliya hanıma randevu aldım.gidenler var mi.muayene dışındaki tahlil fiyatları neler.tecrübeli cevaplrinizi bekliyorum
Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 9 haftalık hamileyim. Yuliya hanıma gidiyorum. İlk istemiş olduğu tahlillere Medical Parkda 180 tl ödeme yaptım. ( Kan vb ) Daha sonra istenen tahliller ( idrar kültürü vb. ) 200 tl , 200 Tl ödememek için sigortada yaptırdım. Daha sonraki tahliller ve fiyatlar hakkında bilgim yok henüz.
Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 9 haftalık hamileyim. Yuliya hanıma gidiyorum. İlk istemiş olduğu tahlillere Medical Parkda 180 tl ödeme yaptım. ( Kan vb ) Daha sonra istenen tahliller ( idrar kültürü vb. ) 200 tl , 200 Tl ödememek için sigortada yaptırdım. Daha sonraki tahliller ve fiyatlar hakkında bilgim yok henüz.