• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa medicalpark kadın dogum tavsiye

Bursa medicalpark Yuliya doster

• Bursa medicalpark

OY: 0 0,0%
  • Yuliya doster

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Erelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1
0
1
32
Araniza yeni katildim.5haftalik hamileyim.bursa medicalpark Yuliya hanıma randevu aldım.gidenler var mi.muayene dışındaki tahlil fiyatları neler.tecrübeli cevaplrinizi bekliyorum

Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende 9 haftalık hamileyim. Yuliya hanıma gidiyorum. İlk istemiş olduğu tahlillere Medical Parkda 180 tl ödeme yaptım. ( Kan vb ) Daha sonra istenen tahliller ( idrar kültürü vb. ) 200 tl , 200 Tl ödememek için sigortada yaptırdım. Daha sonraki tahliller ve fiyatlar hakkında bilgim yok henüz.

Merhaba. Hayırlı olsun bebeğiniz. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende 9 haftalık hamileyim. Yuliya hanıma gidiyorum. İlk istemiş olduğu tahlillere Medical Parkda 180 tl ödeme yaptım. ( Kan vb ) Daha sonra istenen tahliller ( idrar kültürü vb. ) 200 tl , 200 Tl ödememek için sigortada yaptırdım. Daha sonraki tahliller ve fiyatlar hakkında bilgim yok henüz.
Merhaba
Sigortanizi nereye yaptirdiniz

Back