Bursa Medical Parkta Nuray Sözeri Altıner Hakkında Bilgi Lütfen

R

romantik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi romantik
medical park bursa da doktorluk yapan kadın doğumcu nuray sözeri altıner hakkıda bilgisi olan arkadaşar size ihtiyacım var bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim canlarım

• Konu Sahibi romantik
medikal den ayrıldığı yonunde telefon aldık bugun, nereye gitti bizde bakıyoruz..

• Konu Sahibi romantik
saol canım aradım doktoru bugün muay.deyim dedi medikalden ayrılmış,anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırıcam dedi moralim bozuldu yaa

• Konu Sahibi romantik
ay inanmıyorum bende nuray hanıma gidiyordum medicale 2 gün sonra randevum vardı ve benim ayrıldığından haberim yoktu !! buradan öğrendim sizlerden ve hemen aradım medicali gerçekten ayrılmış nasıl ulaşıcam telini vermediler muay.nerde bilmiyorum :S bana yardımcı olur musunuz

• Konu Sahibi romantik
kızlar öğrendim teli ve muay. ay moralim bozuldu yaa hastaneye bağlı değilmiş değiştircem galiba doktorumu :KK43:

• Konu Sahibi romantik
favori canım ben ahmet yılmaza gidiyorum nuray hanımdan önceki dr.du medikalden ayrılmıştı o yüzden onu bırakmak zorunda kaldım.nuray hanım bana çok güzel kazık atmış çokta güvenmiştim nuray hanıma ama pişmanım ona gittiğim için. bence değiştir doktorunu güzelim giderken ben gidiyorum ayrılıcam bile demedi.ulu orta bıraktı hastalarını insan bi söler ya ayrılıca hafta kontrolüm vardı söleyebilirdi çok kızgınım bu yüzden

• Konu Sahibi romantik
favori canım ben ahmet yılmaza gidiyorum nuray hanımdan önceki dr.du medikalden ayrılmıştı o yüzden onu bırakmak zorunda kaldım.nuray hanım bana çok güzel kazık atmış çokta güvenmiştim nuray hanıma ama pişmanım ona gittiğim için. bence değiştir doktorunu güzelim giderken ben gidiyorum ayrılıcam bile demedi.ulu orta bıraktı hastalarını insan bi söler ya ayrılıca hafta kontrolüm vardı söleyebilirdi çok kızgınım bu yüzden

ay evet romantik yaa :) bende burdan öğrendim nuray hanım gitmiş filan şok oldum haberim yoktu ve iki gün sonra randevum vardı düşün :) aradım hemn medicali doğrudur dediler.Ben dedim iki gün sonra randevum vardı :kızgın: bugün içinde aranıcaktınız dedilerÇok üzgünüm çoook bişey sölemedim moral sıfırdı neysecim doktorum değiştim muay.gittim iyi geçti oda 4 hafta sonra çağırdı bi dahaki muay.için kontrole filan çağırmadı 3 aylık hamileyim buarada bayramdan sonra gidicem bir dahaki sefere :CüvCüv: öle kontrole çağırması gerekir miydi öle iştee canım

• Konu Sahibi romantik
arkadaşım bende gitmiştim Nuray hanıma hatta Osmangazi tıp merkezindeydi,ordan medıcala geçti.ilk zamanlar memnum kalmıştım.ama çok fazla hastalarıyla ilgilenmiyor.benim görümcemin eltisi gitmiş o doktara hamileymiş.sen normal doğum yapamazsın demiş.ve kisti varmış ( kadında biz o kisti çocuğun kafası diye seviyorduk diye anlatmıştı).kadını emara sokmak istemiş.hatta ordaki görevliler şaşırmış.düşük riskin var demiş...sonra o doktarı değiştirmiş.normal doğum yaptı.düşük riski falan yokmuş.çok sağlıklı bir bebeği var..

Nuray hanım biraz kilolu bir bayan ve rejimler yapıyormuş.hatta doğum sırasında bir kaç defa bayıldığını anlatmışlar ( görümcemin eltisine).bende artık o doktora gitmiyorum..Özel bahar hastanesinde Gönül hanıma gittim bunda bir ay önce oda iyi bir doktar.tavsiye üzerine gitmiştim..

• Konu Sahibi romantik
nuray hn medikale geri dönmüş bende hamileliğimden önce gidiyordum çok memnun kaldım çok güzel tedavi etti şimdi tekrar ona başlicam.

bir de nilgün hanım var orada. annemin menapoz tetkikleri için gittik. güzel muayene etti ama çok soğuk biri gibi geldi. kendim de hamile kalmadan önce muayene için bir doktor arıyorum. nuray hanımdan memnun musunuz?bir de pınar hanım var.onun da randevuları çok doluymuş.

Merhaba,
Lütfen varsayımlar sağdan soldan duyduğunuz yorumlar üzerine burada yorumlar paylaşmamanızı rica edeceğim. X doktorun artıları eksileri şleklinde paylaşım yapmanızı rica ediyorum. Sizin tecrübelerinizi tabiki kulaktan dolma bilgileri değil. Asla size eksi yönlerini yazmayın demiyoruz ama bu kendi tecrübeleriniz ile sabit ise yapın. Kimi parasını pahalı bulmuştur bunu para olarak değil size yok şöyle yok böyle diye anlatır sizde burada bunu yazarsınız sonra doktorlar bu konuyu yargıya taşıdığında ayıklayın pirincin taşını. Bu konuda lütfen hassas davranın.

ben nuray hanımdan çok memnun kaldım arkadaşlar bir ara ayrılmış diye duydum medicalparktan ve yeni öğrendim az önce tekrar işine geri dönmüş havalara uçtum çok sevindim :dance: 2. çocuğumuda ona gidicem ama tabi 2 sene sonra...

merb arkadaşlar bende şuanda nuray hanıma gidiyorum ve çok tatlı bir bayan bence tedavi görüyorum kısmetse hamile kaldığımda onunla takip edicem. Bence kulaktan duymalara inanmayın her söylenene bakarsanız her doktorun bir hatası olur 100 tane doktor değiştirirsiniz tavsiye ederim nuray hanımı

X