• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bursa lazer epilasyon

edjo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
3
0
16
35
Bursa
kızlar ,ben dün arkadaşımla yolda yürürken yolumuzdan çevirdiler yeni açılmış güzellik merkezinin tanıtımını yapıyorlar ,bursa'da anatolia güzellik diye bi merkez 19 şubesi varmış zaten bursaya da yeni açılmış heykel 'de tüm bacak,özel bölge ,koltuk altı seans sınırlaması yok kampanyada şu anda ve 990 tl tabi bayağ bi dil döktüler yaptırmamız için ,ben tabi güvenemedim ne de olsa çok önceden yüzüme alex yaptırmıştım ve olmayan yerde bile yüzümde çıktılar neyse ki şu anda başka bi yerde iğneli'ye gidiyorum azaldı çok şükür ama insan güvenemiyor işte ,benim sorum bursa'da bu anatolia güzellik merkezini duyan yada hakkından az da olsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi çok kararsız kaldım ,yeni çıkan bi makinayla çalışmalarını yapıyorlarmış zaten

Konuyu guncel tutmak istedim. Bursa da giden var mi, tum vucut dusunuyorum ben ama guvenemiyorum aciya hic dayanamam acisiz bi yer kizlar yardim. Mesaj atabilirsiniz isimleri merkezlerin.

Benim akrabalarim suan kampanyayla 750 liraya gidiyorlar. Yarin ilk seans olacak. Bende onlardan haber bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ,ben dün arkadaşımla yolda yürürken yolumuzdan çevirdiler yeni açılmış güzellik merkezinin tanıtımını yapıyorlar ,bursa'da anatolia güzellik diye bi merkez 19 şubesi varmış zaten bursaya da yeni açılmış heykel 'de tüm bacak,özel bölge ,koltuk altı seans sınırlaması yok kampanyada şu anda ve 990 tl tabi bayağ bi dil döktüler yaptırmamız için ,ben tabi güvenemedim ne de olsa çok önceden yüzüme alex yaptırmıştım ve olmayan yerde bile yüzümde çıktılar neyse ki şu anda başka bi yerde iğneli'ye gidiyorum azaldı çok şükür ama insan güvenemiyor işte ,benim sorum bursa'da bu anatolia güzellik merkezini duyan yada hakkından az da olsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi çok kararsız kaldım ,yeni çıkan bi makinayla çalışmalarını yapıyorlarmış zaten

Yaptirdiniz mi lazer?

Konuyu guncel tutmak istedim. Bursa da giden var mi, tum vucut dusunuyorum ben ama guvenemiyorum aciya hic dayanamam acisiz bi yer kizlar yardim. Mesaj atabilirsiniz isimleri merkezlerin.

Bursadan kimse yokmu?????

cihazların kendi buluşları olduğunu söylüyolar. arkadaşım kol ve göbekten memnundu ama bikini bölgesinde ve bacaklarda dökülme çok olmamış(1 yıldır gidiyordu.) ben de gitmek istiyorum o yüzden konuyu güncellemek istedim. belki birileri kafamızdaki sorulara cevap verir :KK25:

Mudanya yolunda Hatice ERDEM var, ben çok memnun kalmıştım..

cihazların kendi buluşları olduğunu söylüyolar. arkadaşım kol ve göbekten memnundu ama bikini bölgesinde ve bacaklarda dökülme çok olmamış(1 yıldır gidiyordu.) ben de gitmek istiyorum o yüzden konuyu güncellemek istedim. belki birileri kafamızdaki sorulara cevap verir :KK25:
Yeni Bir Ben Güzellik var fsm girisinde yeni açıldı tavsiye ederim kampanyada yapıyorlar ben diğer subelerine gittim 6 seansta bişiy kalmadi

ben 2 seneden beri gidiyorum dedigim yere ama cok da iyi diyemem ha azaldı mi azaldı ama genede tamamen bitmedi son 3 seansim kaldı

mrb kızlar bende lazer için fsm de Erhan Şafak Kliniğine gidiyorum şuan çok iyi gidiyor ve fiyatlarıda gayet güzel tavsiye ederim açıkçası çok azalma var kolaltı bitti bile diyebilirm :)

Ben Bursa da Canan yıldız a gidiyorum cihazı adena Paris boyun ve fauller için gidiyorum 2 seans yaptırdım toplamda 10 tane kıl kalmamıştır. Pahalı bir yer ama İnan maymundan bir farkım yoktu ve mayıs ta düğüm var İnan çok memnunum aynı yere iğneli epilasyonada gidiyorum çenem için hem de polikistik over hastasıyım. Kısacası ben memnunum :))

bursa'da diode lazer epilasyon yapan yer arıyorum? gidip de memnun kaldığınız yerler varsa tavsiye bekliyorum :)

Back