acil bakıcı arıyorum kızlar...uzun aramalar,araştırmalardan sonra güvenilir birini bulmuş ve önceki baktığı 5 yaşında kız kreşe gidecek diye bir de 3 ay onu beklemiştim,sonra işe başladı çok da iyi bakıyordu kızıma,ancak önceki kız kreşe alışamamış,yemek yememiş ve bu teyzesini istemiş sürekli...annesi olacak salak işinden izin alıp 20 gün ilgilenmemiş kızla,servise bindirmiş yollamış...dğrudürüst saçını okşamazmış zaten.bizim bakıcı bi gün akşam onlara gitti kıza bakmak için,hasta olmuş kızcağız,sonraki gün gelmedi,sabah aradım,ben burda kalıcam,kıza bakamamışlar,kreşten alıcaklarmış,sen zaten işe daha başlamıycaksın bulursun birini dedi....şok oldum!!!oysa benim kızım da daha 10 aylık olmasına rağmen ona alışmıştı,10ün birlilkte olduk ama,dağa götürdük onu,dışarı yemeğe götüdük,gezmeye götürdük..oğluna hediye aldım,yani o bebeğime ben ona bebek gibi baktım...ama önceki kıza düşkünlüğü,kızın annesinin salaklığı,e onun duygusallığı yüzünden,3 ayım gitti...çok sinirlerim bozuk.hem maddi hem manevi zarardayım.sevecen dürüst,evime yakın bakıcı arıyorum.namazgahta oturuyorum,ücret görüşülür,yeterki güvenilir ve sevgisini esirgemeyen,anaç ve tabiki sigara içmeyen biri olsun...