• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bursa kızıma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

pari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
306
1
116
Bursa
acil bakıcı arıyorum kızlar...uzun aramalar,araştırmalardan sonra güvenilir birini bulmuş ve önceki baktığı 5 yaşında kız kreşe gidecek diye bir de 3 ay onu beklemiştim,sonra işe başladı çok da iyi bakıyordu kızıma,ancak önceki kız kreşe alışamamış,yemek yememiş ve bu teyzesini istemiş sürekli...annesi olacak salak işinden izin alıp 20 gün ilgilenmemiş kızla,servise bindirmiş yollamış...dğrudürüst saçını okşamazmış zaten.bizim bakıcı bi gün akşam onlara gitti kıza bakmak için,hasta olmuş kızcağız,sonraki gün gelmedi,sabah aradım,ben burda kalıcam,kıza bakamamışlar,kreşten alıcaklarmış,sen zaten işe daha başlamıycaksın bulursun birini dedi....şok oldum!!!oysa benim kızım da daha 10 aylık olmasına rağmen ona alışmıştı,10ün birlilkte olduk ama,dağa götürdük onu,dışarı yemeğe götüdük,gezmeye götürdük..oğluna hediye aldım,yani o bebeğime ben ona bebek gibi baktım...ama önceki kıza düşkünlüğü,kızın annesinin salaklığı,e onun duygusallığı yüzünden,3 ayım gitti...çok sinirlerim bozuk.hem maddi hem manevi zarardayım.sevecen dürüst,evime yakın bakıcı arıyorum.namazgahta oturuyorum,ücret görüşülür,yeterki güvenilir ve sevgisini esirgemeyen,anaç ve tabiki sigara içmeyen biri olsun...

yaptığı çok ayıp...
siz herşeyi yapın o sizi ortada bırakıp gitsin
insanlık bumu...
en kısa zamanda güvenilir birini bulursun inş canım..

nergis hanım çocuk bakıcısı olayında yaşamış oldugunuz problem için öncelikle geçmiş olsun diyorum. mesajınızda bakıçı arıyorum yazmışsınız hallen arıyorsanız ben talibim. adım yeliz çandır 25 yaşındayım aslen balıkesirliyim evliyim.çocuk bakımı konusunda tecrübem var. sigara kullanmıyorum. şu anda ev işlerine yardımcı olarak çalışmaktayım. bırakmak istiyorum sebebi ise çalıştıgım daie 5. kat cam silerken korkuyorum. o sebeple bırakacagım. Eger istediginiz güven ise bu güveni saglayabilirim.çocugunuzada kendi çocugum gibi bakacagımı teyit ederim.

XXXXXXXXXXXXXXXX
not:ben çalıştıgım için belki telefona cevap veremem ama eşime ait numaraya telefon ve adres bırakırsanız görüşmeye mutlaka gelirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
telefonu kayıt ediyorum canım,arıycam en kısa zamanda,bu arada nerede oturuyorsun acaba?özelden sana iletişim bilgilerini de yolluyorum kontrol et muhakkak...

hala arıyorum...sigara içmeyen,güvenilir,anne şefkati verebilecek biri...hadi anne olmasın da teyze olsun yahu:))

ataevlerde oturuyorum nergis hanım cevap veremedigim için kusura bakmayın ögrenim durumum lise kendi yegenimi büyüttüm özel olarak çocuk bakmadım.

ataevlerde oturuyorum nergis hanım cevap veremedigim için kusura bakmayın ögrenim durumum lise kendi yegenimi büyüttüm özel olarak çocuk bakmadım.

canım ev çok uzamış ya gelip gitmek çok sıkıntı olur,inşallah sen hayırlı bi iş ben hayırlı bi bakıcı buluruz....boshayallersmile

ya benim teyzemde askeri lisenin üst sokağında oturuyor.kendisi 2 erkek çocuk ve paralı olmasada annem çalıştığı için beni büyüttü.kesinlikle şiddetle öneririm.teyzemolduğu için değil,ona bu konuda çok güvendiğim için.eğer düşünürseniz size telefon numarasını veririm.kendisi 41 yaşında ve son derece sıcaktır.Kızlarada ayrı bir düşkünlüğü vardır :))) kendimden biliyorum :))

Merhaba!Hala bakıcı arıyorsanız ben annemi önerebilirim. Kendisi 3 yıl kadar yeğenine baktı. 4 yıldır da ikiz torunlarına bakıyordu.Sonra ablamlar başka bir şehre taşınınca bırakmak zorunda kaldı: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benim teyzemde askeri lisenin üst sokağında oturuyor.kendisi 2 erkek çocuk ve paralı olmasada annem çalıştığı için beni büyüttü.kesinlikle şiddetle öneririm.teyzemolduğu için değil,ona bu konuda çok güvendiğim için.eğer düşünürseniz size telefon numarasını veririm.kendisi 41 yaşında ve son derece sıcaktır.Kızlarada ayrı bir düşkünlüğü vardır :))) kendimden biliyorum :))

merhaba,konuyu açtıktan bir süre sonra bir bakıcı bulduk,ancak 6-7 ay sonra uzak bir bölgeye taşındığı için ayrıldık,şimdi eşim ve ben idare ediyoruz,bakıcı arıyoruz özelden tel verirmisiniz hala düşünüyorsa ve sigara içmiyorsa tabii..ben karamazak muhtarlığının orda oturuyorum,yani itfaiyenin hemen altında,teşekkür ederim...

acil bakıcı arıyorum kızlar...uzun aramalar,araştırmalardan sonra güvenilir birini bulmuş ve önceki baktığı 5 yaşında kız kreşe gidecek diye bir de 3 ay onu beklemiştim,sonra işe başladı çok da iyi bakıyordu kızıma,ancak önceki kız kreşe alışamamış,yemek yememiş ve bu teyzesini istemiş sürekli...annesi olacak salak işinden izin alıp 20 gün ilgilenmemiş kızla,servise bindirmiş yollamış...dğrudürüst saçını okşamazmış zaten.bizim bakıcı bi gün akşam onlara gitti kıza bakmak için,hasta olmuş kızcağız,sonraki gün gelmedi,sabah aradım,ben burda kalıcam,kıza bakamamışlar,kreşten alıcaklarmış,sen zaten işe daha başlamıycaksın bulursun birini dedi....şok oldum!!!oysa benim kızım da daha 10 aylık olmasına rağmen ona alışmıştı,10ün birlilkte olduk ama,dağa götürdük onu,dışarı yemeğe götüdük,gezmeye götürdük..oğluna hediye aldım,yani o bebeğime ben ona bebek gibi baktım...ama önceki kıza düşkünlüğü,kızın annesinin salaklığı,e onun duygusallığı yüzünden,3 ayım gitti...çok sinirlerim bozuk.hem maddi hem manevi zarardayım.sevecen dürüst,evime yakın bakıcı arıyorum.namazgahta oturuyorum,ücret görüşülür,yeterki güvenilir ve sevgisini esirgemeyen,anaç ve tabiki sigara içmeyen biri olsun...

merhaba, hala bakıcı bulmadıysanız ben aradağınız özelliklere uygunum 3 tane çocuk büyüttüm kükürtlüde oturuyorum, ama yeni üye olduğum için size özel msj atamadım bana cvp yazarsanız sevinirim..

Back